Tough Cookie

Foodwriter Lotje Deelman schreef jarenlang voor haar vaders verjaardag supersimpele, geraffineerde recepten om hem te leren koken. En met succes: haar vader, een professor die nog geen ei kon bakken maar dol is op lekker eten, heeft dankzij haar Tough Cookie-recepten zijn entree én doorbraak in de keuken gemaakt. Hij kookt nu bijna dagelijks. Er zijn een heleboel mannen die graag uit eten gaan, de meeste kant-en-klaar maaltijden niet lekker genoeg vinden, maar gewoon (nog) niet kunnen koken. De recepten in dit boek zijn stuk voor stuk eenvoudig om te maken, altijd verfijnd en eigenlijk geschikt voor iedereen die van lekker eten houdt.
AuteurLotje Deelman
UitgeverijTerra Lannoo
- Hardcover
- 240 pagina's
- ISBN 9789058979940
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Bietensoep met wodkaroom
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham
Vis, 15 min 8,0
-
Geitenkaas met ham en appel
Vlees, 15 min 8,0
-
Spitskool met zalm en spekjes
Vis, 20 min 8,0
-
Arretjescake
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken van Terra Lannoo
-
Het mediterrane dieet
Wilma van Grinsven-Padberg
De mediterrane keuken zou één van de gezondste ter wereld zijn, maar hoe leven deze mensen nu eigenlijk? Wat eten ze wel en niet? Klopt het dat er in Griekenland veel minder mensen sterven aan hart- en vaatziekten, en alzheimer bijna niet voorkomt... bekijk 'Het mediterrane dieet'
-
Veganista
Luna Trapani
Plantaardig Italiaans eten? Dit boek bevat 60 recepten voor overheerlijke vegan gerechten, sommige modern, andere klassiek. Van tagliatelle met champignons en truffel tot witte bonensoep met rozemarijn, van risotto met asperges tot tiramisu... bekijk 'Veganista'
-
Extra Vierge
Sandra Alvarez
In 'Extra Vierge' deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten... bekijk 'Extra Vierge'
-
Vis
Gaël Orieux
'Vis' is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90 recepten zijn opgedeeld... bekijk 'Vis'
-
Ketokuur
Pascale Naessens
Snel afvallen is de meest populaire reden om een ketogeen dieet te volgen, maar een ketogeen dieet kan ook therapeutisch worden aangewend. In dit boek vind je niet alleen recepten, maar krijg je ook veel deskundige uitleg. Pascale Naessens wordt bijgestaan... bekijk 'Ketokuur'
-
Joie de Vivre
Sacha de Boer & Babs Assink
Voor 'Joie de Vivre' vroegen Sacha de Boer, Babs Assink en Janine Smits tien topchefs om op basis van recepten uit een klassiek Frans kookboek uit 1873 ieder twee originele en moderne menu's te ontwikkelen. De 60 overheerlijke gerechten die zo... bekijk 'Joie de Vivre'
-
Brunch
diverse auteurs
In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische brunch met z'n twee, een verjaardagsbrunch voor de kids, een sprankelende brunch om het nieuwe jaar te vieren... bekijk 'Brunch'
-
Keto in 15 minuten
Julie Van Den Kerchove
Met 'Keto in 15 minuten' maakt Julie Van den Kerchove het je nóg gemakkelijker om de voordelen van de keto-keuken te ontdekken. Ze stelt een heus 'superverbrander'-plan met 15 gedetailleerde dagmenu's op en toont hoe je je natuurlijke vetverbranding... bekijk 'Keto in 15 minuten'
-
Everyday vegan
Ellen Charlotte Marie
Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken... bekijk 'Everyday vegan'
-
Wild
Bruno Doucet
Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in 'Wild' zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen... bekijk 'Wild'