Een snuifje kruiden

Met kruiden en specerijen geeft u uw recepten een aparte finishing touch. In dit smaakvolle boek deelt Benjamin Collombat, gedreven en enthousiaste chef van restaurant De Bijgaarden, zijn kennis en passie voor kruiden en specerijen met u. U krijgt een duidelijk overzicht van de gebruikte kruiden en kruidenmengsels en hun toepassing in een 60-tal heerlijke recepten. Van komkommersoep met garam masala tot frambozenkoekjes met dragon... Bij elk recept hoort een passende smaakmaker.

AuteurBenjamin Collombat

UitgeverijUitgeverij Lannoo

  • Paperback
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789020982756

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo

  • Een dagelijkse portie power in 30 minuten

    Claudia Van Avermaet

    Een drukke dag? Geen zin om te koken? Snel iets op tafel zetten want je moet over een uurtje alweer weg? In 'Een dagelijke portie power in 30 minuten' helpt Claudia Van Avermaet je om in 30 minuten een lekkere en gezonde maaltijd te maken... bekijk 'Een dagelijkse portie power in 30 minuten'

  • Alles voor op de boterham

    Zippora Wiese

    Broodbeleg is zoveel meer dan een plak kaas of ham. Met de technieken en recepten van Zippora Wiese maak je het allemaal zelf in een mum van tijd: jams, curds, hummus, notenpasta's, pesto's, guacamole etc. In dit overzichtswerk vind je meer dan... bekijk 'Alles voor op de boterham'

  • Herbas

    David Van Steenkiste

    David Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. In 'Herbas' worden de kruiden op een originele manier in hartige en zoete gerechten verwerkt... bekijk 'Herbas'

  • Het mediterrane dieet

    Wilma van Grinsven-Padberg

    De mediterrane keuken zou één van de gezondste ter wereld zijn, maar hoe leven deze mensen nu eigenlijk? Wat eten ze wel en niet? Klopt het dat er in Griekenland veel minder mensen sterven aan hart- en vaatziekten, en alzheimer bijna niet voorkomt... bekijk 'Het mediterrane dieet'

  • Ketokuur

    Pascale Naessens

    Snel afvallen is de meest populaire reden om een ketogeen dieet te volgen, maar een ketogeen dieet kan ook therapeutisch worden aangewend. In dit boek vind je niet alleen recepten, maar krijg je ook veel deskundige uitleg. Pascale Naessens wordt bijgestaan... bekijk 'Ketokuur'

  • Brunch

    diverse auteurs

    In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische brunch met z'n twee, een verjaardagsbrunch voor de kids, een sprankelende brunch om het nieuwe jaar te vieren... bekijk 'Brunch'

  • Keto in 15 minuten

    Julie Van Den Kerchove

    Met 'Keto in 15 minuten' maakt Julie Van den Kerchove het je nóg gemakkelijker om de voordelen van de keto-keuken te ontdekken. Ze stelt een heus 'superverbrander'-plan met 15 gedetailleerde dagmenu's op en toont hoe je je natuurlijke vetverbranding... bekijk 'Keto in 15 minuten'

  • Everyday vegan

    Ellen Charlotte Marie

    Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken... bekijk 'Everyday vegan'

  • Avocado

    Carla De Graef

    Avocado's zijn er niet alleen voor veggies en hipsters: dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Met spek en ei als ontbijt... bekijk 'Avocado'

  • Alles uit de oven

    diverse auteurs

    Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren... bekijk 'Alles uit de oven'