Een snuifje kruiden

Met kruiden en specerijen geeft u uw recepten een aparte finishing touch. In dit smaakvolle boek deelt Benjamin Collombat, gedreven en enthousiaste chef van restaurant De Bijgaarden, zijn kennis en passie voor kruiden en specerijen met u. U krijgt een duidelijk overzicht van de gebruikte kruiden en kruidenmengsels en hun toepassing in een 60-tal heerlijke recepten. Van komkommersoep met garam masala tot frambozenkoekjes met dragon... Bij elk recept hoort een passende smaakmaker.
AuteurBenjamin Collombat
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Paperback
- 160 pagina's
- ISBN 9789020982756
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Varkenshaas met wasabi en knapperige groenten
Vlees, 25 min 8,0
-
Komkommersoep met yoghurt en garam masala
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus
Vis, 25 min 8,0
-
Gebakken mango met citroengras en passievrucht
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Gebakken aardbeien met balsamicoazijn, basilicum en vanille-ijs
Vegetarisch, 10 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
Happy Moments
Sofie Dumont
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt... bekijk 'Happy Moments'
-
Helen kookt elke dag
Helen Verhelst
In dit boek deelt Helen Verhelst meer 60 van haar heerlijkste recepten. Geen moeilijke, ingewikkelde gerechten met honderd ingrediënten, maar recepten die snel te bereiden zijn. Noem het 'koken zonder al te veel gedoe'... bekijk 'Helen kookt elke dag'
-
Het Burger Boek
Martin Kintrup
'Het Burger Boek' presenteert de veelzijdige wereld van burgers. Het bundelt alles wat de moeite waard is om te weten, en alle tips en tricks om de perfecte burger te bereiden. Martin Kintrup heeft een bouwpakket klaar waarmee elke burgerleek zijn eigen burger... bekijk 'Het Burger Boek'
-
#Happyfood
Laura Joosten
Klinisch psychologe Laura Joosten onderzocht de invloed van eten op het mentale welzijn. In #Happyfood bundelt ze haar bevindingen rond voedingspsychologie, emotie-eten en veel meer. Je krijgt een toegankelijke wetenschappelijk uitleg... bekijk '#Happyfood'
-
Eat this fish
Hendrik en Kamiel Buysse
Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele, eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee... bekijk 'Eat this fish'
-
De Thaise keuken van Boo Raan
Dokkoon Kapueak
Volgens chef Dokkoon Kapueak is Thais koken niet zo moeilijk en kan iedereen het leren. In dit boek vertelt Dokkoon je precies hoe het moet, van de juiste bereidingswijze tot het herkennen van de goede ingrediënten... bekijk 'De Thaise keuken van Boo Raan'
-
Het oven kookboek
Claudia Allemeersch
In 'Het oven kookboek' geeft Vlaanderens bekendste hobbykok Claudia Allemeersch meer dan tweehonderd recepten om niet alleen met de AGA, maar ook met de traditionele oven te bereiden, van basisgerechten en ovenschotels tot feestelijke menu's... bekijk 'Het oven kookboek'
-
Zot van koken 2
Loïc Van Impe
Wat kun je verwachten in dit tweede deel? Amuseer je met snelle recepten, makkelijke recepten, ingewikkelde recepten, een noedelsoep waarvoor je 3 dagen nodig hebt om ze te maken. Speel met zoet, zout, vegetarisch, vegan. Met lekker eten... bekijk 'Zot van koken 2'
-
Bikinibody
Jill Cnudde
In 'Bikinibody' geeft Jill Cnudde je al haar tips & tricks om in 21 dagen naar een gezonder en fitter lichaam te gaan. De recepten zijn overheerlijk en bovendien gemakkelijk te bereiden, de oefeningen kun je easy peasy thuis op een matje doen... bekijk 'Bikinibody'
-
Het sportkookboek 2
Stephanie Scheirlynck
Net als bij topatleten kan topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck ook jou helpen om het maximum uit je trainingen te halen en je lichaam sneller te laten herstellen en dat alles aan de hand van lekkere uitgebalanceerde (en eenvoudige) maaltijden... bekijk 'Het sportkookboek 2'