Het sportkookboek

Met de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Zo halen ze het maximum uit hun trainingen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed herstelt na een inspanning. Dit boek bevat een schat aan informatie voor zowel professionele als recreatieve sporters. In het eerste deel wordt uitgelegd wat voeding met je lichaam doet en waarom sporters bepaalde soorten voeding nodig hebben. Het tweede deel vertelt je exact wat je moet eten op rustdagen, rustige en intensieve trainingsdagen, dagen met krachttraining en wedstrijddagen. Je krijgt voor elke dag originele en lekkere recepten.

AuteurStephanie Scheirlynck

UitgeverijUitgeverij Lannoo

  • Hardcover
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789401428835

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo

  • Mangiamo!

    Sarah Puozzo

    'Mangiamo!' is je reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'. In het boek staan 66 recepten uit de dampende kookpotten van de verschillende Italiaanse keukens... bekijk 'Mangiamo!'

  • Veganissima

    Luna Trapani

    'Veganissima' bevat 75 recepten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië, met telkens 25 regionale, plantaardige gerechten. Van pasta uit Genua met pesto en Romeinse rijstballetjes tot de beroemde pizza napoletana. De kleurrijke antipasti, primi... bekijk 'Veganissima'

  • Proef Korea

    Ae Jin Huys

    Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus... bekijk 'Proef Korea'

  • Belinda's Italiaans bakboek

    Belinda MacDonald

    Wie 'Belinda's Italiaans bakboek' in huis haalt, hoeft voor lekkernijen niet meer de deur uit. Met meer dan 60 recepten schotelt Belinda MacDonald overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini en pizza's met verschillende soorten deeg en... bekijk 'Belinda's Italiaans bakboek'

  • Puur bbq

    Nick van Hoof & Kevin Kegeleers

    Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met... bekijk 'Puur bbq'

  • Sweet table

    Sarah Renson

    Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table'

  • Low carb on a budget

    Julie Van den Kerchove

    In 'Low carb on a budget' toont bestsellerauteur Julie Van den Kerchove met 60 snelle low carb-recepten en praktische tips om budgetvriendelijk te koken dat gezond en lekker eten helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Aan de hand van haar... bekijk 'Low carb on a budget'

  • Kook je koelkast leeg

    Too Good To Go

    Gooi jij weleens met pijn in het hart eten weg? Of weet je soms ook niet wat aanvangen met dat eeuwige restje saus, brood of groenten? Houd deze anti-verspil-bijbel dan vooral in handen, want Too Good To Go heeft voor elk ingrediënt wel... bekijk 'Kook je koelkast leeg'

  • Oak

    Marcelo Ballardin

    Topchef Marcelo Ballardin leefde in Brazilië, de Verenigde Staten, Italië en Engeland vooraleer hij neerstreek in België. In dit boek vertelt hij over eten, koken en de liefde in al haar vormen. Hij legt zijn recepten en zijn ziel bloot... bekijk 'Oak'

  • Claudia's Classics

    Claudia van Avermaet

    In har 10e boek brengt Claudia Van Avermaet je 100 lekkere en voedzame recepten. Naast haar 30 populairste gerechten, krijg je ook heel wat nieuwe recepten, waarin vers, voedzaam en meer energie de basis vormen voor zowel... bekijk 'Claudia's Classics'