Het Ultieme Bier- en BBQboek

Met 'Het Ultieme Bier- en BBQboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een biertje niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Ga voor gegrilde bratwurst met pilsener of een gestoofde hazenpeper met imperial stout. Kies low and slow babyback ribs met een blond biertje of proef kreeft met biernaise. Natuurlijk ontbreken ook de verschillende beer can- en spitbereidingen niet, en komen groenten, kaas en bierbroden uitgebreid aan bod.

AuteurJeroen Hazebroek & Harry Havinga

UitgeverijUitgeverij Pig Butts

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789083139852

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Pig Butts