La Cucina d'Abruzzo

In 'La Cucina d'Abruzzo' staan het leven en vooral de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal, eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam. Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in de Abruzzo, een streek in het zuid-westen van Italië; zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast in achtergrond vind je terug in hun receptuur. Gemma's culinaire benadering is er één van no-nonsense en het werken met eerlijke, traditionele ingrediënten, terwijl Giancarlo's gerechten zich vooral kenmerken door verfijning en mondaine flair. Wat hun recepten gemeen hebben is dat ze vrijwel allemaal makkelijk te maken zijn zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

AuteurGiancarlo Acciavatti & Gemma Mirabilio

UitgeverijTerra Lannoo

  • Hardcover
  • 2960 pagina's
  • ISBN 9789058979803

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken