Het grote pasta kookboek

Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken. Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, en elke soort saus vraagt bovendien om een specifieke pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle... In 'Het grote pasta kookboek' vind je meer dan 600 pastarecepten - traditionele Italiaanse pastagerechten en recepten voor moderne pasta's die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti carbonara en bucatini all'amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka). Buon appetino!

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 448 pagina's
  • ISBN 9789023013006

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over pasta