Eet, proef en beleef Toscane
 
            De Italiaanse keuken is onverminderd populair. In het kookboek 'Eet, proef en beleef Toscane' geeft foodblogger Giulia Scarpeleggia meer dan 100 Toscaanse familierecepten prijs: van brood tot pasta, van soep tot desserts uit de verschillende steden als Florence, Pisa en Luca. 'Eet, proef en beleef Toscane' voert je naar de mooiste plekken in deze populaire Italiaanse streek.
AuteurGiulia Scarpaleggia
UitgeverijKosmos Uitgevers
- Hardcover
- 192 pagina's
- ISBN 9789021555928
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Gestoofde bonen all'uccellettoVlees, 50 min 8,0 
- 
                
                    Toscaanse broodsoepVegetarisch, 155 min 8,0 
- 
                
                    Cantuccini uit PratoVegetarisch, 45 min 8,0 
- 
                
                    Schiacciata met druivenVegetarisch, 70 min 8,0 
Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken
- 
                
                    Wilde vijg & venkelLetitia Clark Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel' 
- 
                
                    De Zilveren Lepel - Pastadiverse auteurs 'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta' 
- 
                
                    Proeven van ItaliëFrançois-Régis Gaudry Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken... bekijk 'Proeven van Italië' 
- 
                
                    Mangiamo!Sarah Puozzo 'Mangiamo!' is je reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'. In het boek staan 66 recepten uit de dampende kookpotten van de verschillende Italiaanse keukens... bekijk 'Mangiamo!' 
- 
                
                    VeganissimaLuna Trapani 'Veganissima' bevat 75 recepten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië, met telkens 25 regionale, plantaardige gerechten. Van pasta uit Genua met pesto en Romeinse rijstballetjes tot de beroemde pizza napoletana. De kleurrijke antipasti, primi... bekijk 'Veganissima' 
- 
                
                    Belinda's Italiaans bakboekBelinda MacDonald Wie 'Belinda's Italiaans bakboek' in huis haalt, hoeft voor lekkernijen niet meer de deur uit. Met meer dan 60 recepten schotelt Belinda MacDonald overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini en pizza's met verschillende soorten deeg en... bekijk 'Belinda's Italiaans bakboek' 
- 
                
                    Big Mamma in 30 minutenBig Mamma Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open 'Big Mamma in 30 minuten', kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen... bekijk 'Big Mamma in 30 minuten' 
- 
                
                    Italia con gusto e amoreAnnet Daems Annet Daems gidst je door het land waar eten geen product, maar een cultuur is. Maak samen met haar een schitterende road trip door de 20 regio's van de Laars. Laat je verrassen door de onbekende gerechten op de Italiaanse culinaire kaart... bekijk 'Italia con gusto e amore' 
- 
                
                    La Vita è DolceLetitia Clark In Italië is het leven zoeter dan zoet. Dat bewijst 'La Vita è Dolce' van Letitia Clark: hét kookboek met de heerlijkste recepten voor Italiaanse zoetigheden. Het bevat recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten voor elke gelegenheid... bekijk 'La Vita è Dolce' 
- 
                
                    De Vegetarische Zilveren Lepeldiverse auteurs 'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en... bekijk 'De Vegetarische Zilveren Lepel'