Basisboek Aziatisch

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts en meer. 'Basisboek Aziatisch' geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en kooktechnieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten curry's, Japanse dashibouillon en de overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom: Basisboek Aziatisch is onmisbaar voor elke liefhebber van de Aziatische keuken!
AuteurJody Vassallo & Emily Ezekiel
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 528 pagina's
- ISBN 9789461431318
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Thaise kipcurry met maïs en bamboescheuten
Gevogelte, 40 min 8,0
-
Gebakken varkensvlees met sojasaus
Vlees, 15 min 8,0
-
Geroerbakte noedels en groenten met cashewnoten
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Geroerbakte kipfilet met sesam en honing
Gevogelte, 25 min 8,0
-
Stoofperen op Koreaanse wijze
Vegetarisch, 30 min 8,0
Alle Kookboeken over de oosterse keuken
-
Sambal Shiok
Mandy Yin
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'
-
Aziatische bowls & bouillons
Pippa Middlehurst
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'
-
Asian Soul Food
Carl Lemette & Mas van Putten
Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met culinaire reiservaringen... bekijk 'Asian Soul Food'
-
Chinese Takeaway met 5 ingrediënten
Kwoklyn Wan
Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'
-
Azië
Meera Sodha
Modern, levendig, simpel eten met alledaagse ingrediënten, maar met een Oosterse twist. Dat is waar 'Azië' om draait. 'Azië' neemt je mee van India naar Indonesië, van Singapore naar Japan, via China, Thailand en Vietnam, en laat je zien hoe je een... bekijk 'Azië'
-
Basisboek China
Ross Dobson
Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'
-
Chinese Takeaway
Kwoklyn Wan
Kwoklyn Wan deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!... bekijk 'Chinese Takeaway'
-
My Asian Kitchen
Jennifer Joyce
De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Met 'My Asian Kitchen' heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit... bekijk 'My Asian Kitchen'