Basisboek Aziatisch

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts en meer. 'Basisboek Aziatisch' geeft per land goede informatie over specifieke ingrediënten, kookgerei en kooktechnieken die je nodig hebt om in de keuken zelf aan de slag te gaan. Als toegift geeft deze Aziatische kookbijbel diverse basisrecepten: maak je eigen Chinese pruimensaus, verschillende soorten curry's, Japanse dashibouillon en de overheerlijke nam prik pao (Thaise chilisaus). Kortom: Basisboek Aziatisch is onmisbaar voor elke liefhebber van de Aziatische keuken!

AuteurJody Vassallo & Emily Ezekiel

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 528 pagina's
  • ISBN 9789461431318

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de oosterse keuken