Chinese Takeaway

De Chinese keuken is - zeker in de vorm van de afhaalchinees - nog altijd zeer geliefd in ons land. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu (geroosterd varkensvlees) en Chinese custardtaartjes. Kwoklyn Wan, opgegroeid in de keuken van een Chinees restaurant in het Verenigd Koninkrijk, deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Begin bij de basis en maak perfect gestoomde rijst, chow mein en mihoen. Maak je eigen wontons en loempia's. Verras je tafelgenoten met zelfgemaakte foeyonghai met gamba's en tjaptjoi. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!

AuteurKwoklyn Wan

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789461432148

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de oosterse keuken