Chinese Takeaway

De Chinese keuken is - zeker in de vorm van de afhaalchinees - nog altijd zeer geliefd in ons land. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu (geroosterd varkensvlees) en Chinese custardtaartjes. Kwoklyn Wan, opgegroeid in de keuken van een Chinees restaurant in het Verenigd Koninkrijk, deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Begin bij de basis en maak perfect gestoomde rijst, chow mein en mihoen. Maak je eigen wontons en loempia's. Verras je tafelgenoten met zelfgemaakte foeyonghai met gamba's en tjaptjoi. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!
AuteurKwoklyn Wan
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 160 pagina's
- ISBN 9789461432148
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kip met cashewnoten
Gevogelte, 15 min 8,0
-
Krokant buikspek
Vlees, 110 min 6,0
-
Krokant gebakken tofu in een pittige, zure saus
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over de oosterse keuken
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'
-
Azië
Meera Sodha
Modern, levendig, simpel eten met alledaagse ingrediënten, maar met een Oosterse twist. Dat is waar 'Azië' om draait. 'Azië' neemt je mee van India naar Indonesië, van Singapore naar Japan, via China, Thailand en Vietnam, en laat je zien hoe je een... bekijk 'Azië'
-
Basisboek China
Ross Dobson
Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'
-
Chinese Takeaway
Kwoklyn Wan
Kwoklyn Wan deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!... bekijk 'Chinese Takeaway'
-
My Asian Kitchen
Jennifer Joyce
De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Met 'My Asian Kitchen' heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit... bekijk 'My Asian Kitchen'
-
Basisboek Aziatisch
Jody Vassallo & Emily Ezekiel
Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en... bekijk 'Basisboek Aziatisch'
-
The Dumpling Sisters
Amy & Julie Zhang
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of zoals ze het zelf zeggen... bekijk 'The Dumpling Sisters'
-
Dim sum, heerlijke stoomhapjes
Mikaël Petrossian
Dim sum, die heerlijke Chinese stoomhapjes: gemaakt van soepel deeg en een verrukkelijke vulling. Je vouwt ze en stoomt ze 5 minuten. Klaar! Hapjes voor alle gelegenheden, als voorafje... bekijk 'Dim sum, heerlijke stoomhapjes'
-
Traditioneel & modern Aziatisch koken
Adam Liaw
De Aziatische keuken is zeer gevarieerd: van Japanse sushi tot Kantonese eend, van noodles en ander streetfood tot verrukkelijke zoete desserts. In dit kookboek zijn al deze invloeden... bekijk 'Traditioneel & modern Aziatisch koken'