De Zilveren Lepel Pasta - paperback
De samenstellers van 'De Zilveren Lepel' hebben een nieuw boek gemaakt: 'De Zilveren Lepel Pasta'. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat 'De Zilveren Lepel Pasta' tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijUnieboek
- Paperback
- 336 pagina's
- ISBN 9789000339808
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Penne all'arrabbiata (basisrecept)
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Pasticcio met vermicelli
Vlees, 40 min 8,0
-
Reginette met langoustines, doperwten en tomaat
Vis, 40 min 8,0
-
Ruote met saffraan en doperwten
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Caramelle met een romige kaasvulling
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken over pasta
-
30 receptkaarten - Pasta
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten van 'Pasta' ontdek je allerlei soorten pastarecepten, van klassiekers als pasta bolognese, spaghetti aglio e olio en mac & cheese uit de oven tot verrassende tagliatelle met zalm en avocado-dillesaus of... bekijk '30 receptkaarten - Pasta'
-
Vegan Pasta
Brianna Claxton
Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt? 'Vegan Pasta' geeft recepten waarbij de smaak en texturen absoluut recht overeind blijven staan en je geen idee hebt dat je bordje pasta... bekijk 'Vegan Pasta'
-
Pastabijbel
Roberta Pagnier
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in 'Pastabijbel' de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies leer je alles... bekijk 'Pastabijbel'
-
Pasta
Stefano Cavallari
Stefano Cavallari - chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar - neemt je in 'Pasta' mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare... bekijk 'Pasta'
-
Het pastaboek
Gennaro Contaldo
Geef je pastarepertoire een boost met 'Het pastaboek' van Gennaro Contaldo. Het nieuwste deel in Jamies Oliver's Food Tube-serie staat bomvol simpele seizoensgerechten, en bevat alle basics die je nodig hebt... bekijk 'Het pastaboek'
-
De Zilveren Lepel Pasta - paperback
diverse auteurs
Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle... bekijk 'De Zilveren Lepel Pasta - paperback'
-
Pasta Artigiana
Nino Zoccali
Met 'Pasta Artigiana' mak je kennis met een bonte verzameling aan regionale Italiaanse pastagerechten. Van smakelijke gevulde verse pasta's tot hartige soepen en zelfs desserts met pasta. De recepten van chef-kok... bekijk 'Pasta Artigiana'
-
The art of pasta
Lucio Galletto & David Dale
Met dit pastaboek maakt u zelf de lekkerste pasta en de perfecte cannelloni. Bereid een klassieke Bolognesesaus of een overheerlijke pesto of waag u aan een tot de verbeelding sprekend gerecht als gnocchi... bekijk 'The art of pasta'
-
Ravioli
Sandra Mahut
Ontdek alles dat je moet weten over het thuis ravioli maken en over basisrecepten voor pasta en vullingen. Ga dan aan de slag met allerlei opwindende combinaties, zoals ravioli in misobouillon, kipravioli aan spiesjes... bekijk 'Ravioli'
-
Pasta en risotto
diverse auteurs
'Pasta en risotto' is een boek dat je uitnodigt om op reis te gaan. Neem een duik in de smaken van Italië, waar farfalle, linguine, fusilli en rijst vergezeld gaan van de subtiele aroma's van verschillende... bekijk 'Pasta en risotto'