De Zilveren Lepel

Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke Italiaanse keuken te vinden is. Vele chefs hebben uit dit standaardwerk leren koken. De Nederlandse editie is gebaseerd op de Engelse vertaling 'The Silver Spoon'. Deze uitgave die in 2005 is verschenen was direct een groot succes. Er zijn inmiddels meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht. Dit boek maakt alle Italiaanse kookboeken overbodig. Met een gastronomisch vocabulaire, keukenmaterialen en accessoires, specifieke Italiaanse basistechnieken en niet minder dan 2.000 recepten is 'De Zilveren Lepel' het enige standaardwerk dat u nodig hebt.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijUnieboek - Van Dishoeck

  • Hardcover
  • 1264 pagina's
  • ISBN 9789047501121

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken