Kookboeken over taart & gebak
-
Zoete lekkernijen
Gaitri Pagrach-Chandra
In dit bakboek beschrijft Gaitri Pagrach-Chandra de lekkerste recepten voor klein zoet voor thuis. Dat kunnen Nederlandse gerechten zijn, maar ook juist internationale. Denk aan fudge, slagroomtruffels... bekijk 'Zoete lekkernijen'
-
De lekkerste hapjes uit Londen
Amelia Wasiliev
Dit kookboek bevat een keur aan muffins, cupcakes, taartjes en typisch Engelse scones om van te watertanden. Een heerlijk boek met eenvoudige recepten en smaakvolle fotografie. In een handomdraai... bekijk 'De lekkerste hapjes uit Londen'
-
Het grote Larousse patisserieboek
diverse auteurs
In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroenschuimtaart of een... bekijk 'Het grote Larousse patisserieboek'
-
Juliette's bakboek
Brenda Keirsebilck
Hartig en zoet gebak voor een gezellig dagje met vrienden of familie. Koekjes, cakes en taartjes zijn echt het ding van Brenda Keirsebilck, eigenares van de lekkerste bakkerij in Brugge. Met 60 overheerlijke... bekijk 'Juliette's bakboek'
-
Tartes Tatin, zoet & hartig
Bérengère Abraham
Recepten voor tartes Tatin, zoet of hartig, de een nog lekkerder dan de andere. Proef weer eens de klassieke variant met appel of ga voor een Tatin met peer en chocolade, geef je... bekijk 'Tartes Tatin, zoet & hartig'
-
De lekkerste culinaire hapjes van New York
Marc Grossman
Een wereldstad met een wereldkeuken. Nu in je eigen keuken. Een boek vol inside recepten. Genieten van New York, zoals de New Yorkers zelf. Smullen van authentiek... bekijk 'De lekkerste culinaire hapjes van New York'
-
Speculaas
José Maréchal
Met dit boek ontdek je de meest lekkere en spectaculaire smaakcombinaties met speculaas. Van hartige en zoete sausjes, cheesecake, soufflé, crumble en flensjes tot gevulde kip, gepofte aardappelen, kabeljauw... bekijk 'Speculaas'
-
Het Nederlands bakboek
Gaitri Pagrach-Chandra
Als het gaat om bakken heeft Nederland een lange traditie en eigen identiteit. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater... bekijk 'Het Nederlands bakboek'
-
Glutenvrij bakken
Hannah Miles
In 'Glutenvrij bakken' staan alternatieven voor favoriete gerechten, zoals brownies, cheesecake, macarons en muffins. En naast deze populaire zoetigheden vind je er basisrecepten in voor... bekijk 'Glutenvrij bakken'
-
Kleine taartjes
Hannah Miles
Of je nu schattige tulbandjes en tiramisurolletjes wilt maken of juist helemaal weg bent van minimadeleines: behalve verrukkelijk zijn deze kleine maar fijne versies van de bekendste taarten ook nog eens... bekijk 'Kleine taartjes'