Kookboeken over taart & gebak
-
Tarte Tatin
Ginette Mathiot
'Tarte Tatin' is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt... bekijk 'Tarte Tatin'
-
Basic hartig gebak
Geert Jonckheere
Heerlijk geurende pizza's, een smakelijke quiche lorraine of een hartige minicroissant. Je gaat er van watertanden. Maar hoe krijg je die pizzakorst nu zo lekker dun en krokant? Of net heerlijk smeuïg en dik... bekijk 'Basic hartig gebak'
-
Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim
Alex Hoffler & Stacey O'Gorman
Dit kookboek van Alex Hoffler en Stacey O'Gorman, ofwel de Meringue Girls, bevat meringue recepten in alle kleuren van de regenboog. Dit is de nieuwe baktrend! Simpel te bereiden... bekijk 'Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim'
-
De kunst van het bakken
Delia Smith
'Delia's Book of Cakes' werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd, waarbij... bekijk 'De kunst van het bakken'
-
Zo bakt Nederland
Irene Lelieveld
100 recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw, maar dan met een gezonde twist. Irene Lelieveld laat zien dat lekker en zoet ook... bekijk 'Zo bakt Nederland'
-
Zoete lekkernijen
Gaitri Pagrach-Chandra
In dit bakboek beschrijft Gaitri Pagrach-Chandra de lekkerste recepten voor klein zoet voor thuis. Dat kunnen Nederlandse gerechten zijn, maar ook juist internationale. Denk aan fudge, slagroomtruffels... bekijk 'Zoete lekkernijen'
-
De lekkerste hapjes uit Londen
Amelia Wasiliev
Dit kookboek bevat een keur aan muffins, cupcakes, taartjes en typisch Engelse scones om van te watertanden. Een heerlijk boek met eenvoudige recepten en smaakvolle fotografie. In een handomdraai... bekijk 'De lekkerste hapjes uit Londen'
-
Het grote Larousse patisserieboek
diverse auteurs
In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroenschuimtaart of een... bekijk 'Het grote Larousse patisserieboek'
-
Juliette's bakboek
Brenda Keirsebilck
Hartig en zoet gebak voor een gezellig dagje met vrienden of familie. Koekjes, cakes en taartjes zijn echt het ding van Brenda Keirsebilck, eigenares van de lekkerste bakkerij in Brugge. Met 60 overheerlijke... bekijk 'Juliette's bakboek'
-
Tartes Tatin, zoet & hartig
Bérengère Abraham
Recepten voor tartes Tatin, zoet of hartig, de een nog lekkerder dan de andere. Proef weer eens de klassieke variant met appel of ga voor een Tatin met peer en chocolade, geef je... bekijk 'Tartes Tatin, zoet & hartig'