Kookboeken over taart & gebak
-
Klassiekers van Paul Hollywood
Paul Hollywood
Een goudbruin gebakken taart, knapperige quiche of een simpele, gestoomde pudding; de recepten in 'Klassiekers van Paul Hollywood' zijn een perfecte aanvulling op je bakrepertoire... bekijk 'Klassiekers van Paul Hollywood'
-
Cheesecakes van Berko
Steve Schouflikir
De Franse patisserieketen Berko weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je... bekijk 'Cheesecakes van Berko'
-
Mug cakes
Lene Knudsen
Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor na school, als feestelijk toetje, of als je zoete trek hebt... bekijk 'Mug cakes'
-
À la mère de famille
Julien Merceron
'À la mère de famille' van Julien Merceron bevat de lekkerste recepten van de oudste patisserie, chocolaterie en confiserie van Parijs. Met dit kookboek kan u al deze lekkernijen in uw eigen keuken maken... bekijk 'À la mère de famille'
-
Gezond bakken
Amber Albarda
Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Denk aan kaaskoekjes, een feestelijke chocoladetaart, maar ook bananenbrood... bekijk 'Gezond bakken'
-
Tarte Tatin
Ginette Mathiot
'Tarte Tatin' is een bewerking van Ginette Mathiots pattiseriebijbel. Een nuttig en uitgebreid bakboek, dat de Fransen al decennia hebben gekoesterd en nu voor iedereen toegankelijk is gemaakt... bekijk 'Tarte Tatin'
-
Basic hartig gebak
Geert Jonckheere
Heerlijk geurende pizza's, een smakelijke quiche lorraine of een hartige minicroissant. Je gaat er van watertanden. Maar hoe krijg je die pizzakorst nu zo lekker dun en krokant? Of net heerlijk smeuïg en dik... bekijk 'Basic hartig gebak'
-
Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim
Alex Hoffler & Stacey O'Gorman
Dit kookboek van Alex Hoffler en Stacey O'Gorman, ofwel de Meringue Girls, bevat meringue recepten in alle kleuren van de regenboog. Dit is de nieuwe baktrend! Simpel te bereiden... bekijk 'Meringue: zoet, zalig en oogverblindend schuim'
-
De kunst van het bakken
Delia Smith
'Delia's Book of Cakes' werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd, waarbij... bekijk 'De kunst van het bakken'
-
Zo bakt Nederland
Irene Lelieveld
100 recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw, maar dan met een gezonde twist. Irene Lelieveld laat zien dat lekker en zoet ook... bekijk 'Zo bakt Nederland'