Het BinnensteBuiten kookboek

Net als in het populaire tv-programma 'BinnensteBuiten' bundelen chef-koks Alain Caron, Sharon de Miranda en Ramon Brugman hun krachten en schotelen de lekkerste recepten voor. Zowel de culinaire gerechten als de snelle, betaalbare maaltijden zijn zo veel mogelijk met pure en seizoensingrediënten bereid. 'Het BinnensteBuiten kookboek' bevat ruim 70 oude én nieuwe gerechten, aangevuld met inspirerende achtergrondverhalen en tips van culinair expert Alain Caron.

AuteurRamon Brugman & Alain Caron

UitgeverijCarrera Uitgevers

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789048837113

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • Sausbijbel

    Julius Jaspers

    Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in 'Sausbijbel' aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en... bekijk 'Sausbijbel'

  • Altijd zondag

    Wil Demandt

    Tot op de dag van vandaag is Wil Demandt bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In 'Altijd zondag' heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend... bekijk 'Altijd zondag'

  • De Bakatlas

    Rutger van den Broek

    In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'

  • Koolhydraatarme bijbel

    Janneke Vreugdenhil

    'Koolhydraatarme bijbel' is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame... bekijk 'Koolhydraatarme bijbel'

  • La Table de Caron

    Alain Caron

    In 'La Table de Caron' komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse... bekijk 'La Table de Caron'

  • Cuisine Carine

    Karin Gaasterland

    Dit boek is voor mensen die van het leven houden, niet op dieet zijn en inspiratie uit het kleine halen. Een boek dat je naar je eigen hand kunt zetten. Ruiken, proeven, proberen. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn om verrassend te smaken... bekijk 'Cuisine Carine'

  • De BBQ-atlas

    Julius Jaspers

    Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'

  • Job & Perry

    Job Pattinasarany & Perry de Man

    Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen... bekijk 'Job & Perry'

  • Toko Lo

    Lola van Ruler

    Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak... bekijk 'Toko Lo'

  • De bijbel van de Indiase keuken

    Paulami Joshi

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in 'De bijbel van de Indiase keuken' neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken... bekijk 'De bijbel van de Indiase keuken'