Het ultieme tostiboek

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees. Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

AuteurJasper Kool

UitgeverijCarrera Culinair

  • Hardcover
  • 208 pagina's
  • ISBN 9789048840182

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers

  • Het ultieme tostiboek

    Jasper Kool

    Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet... bekijk 'Het ultieme tostiboek'

  • Saladebijbel

    Mari Maris

    'Saladebijbel', want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar inspiratie... bekijk 'Saladebijbel'

  • Simple Smart BBQ

    Julius Jaspers

    'Simple Smart BBQ', want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel het me op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. Vooral voor die mensen is dit boek... bekijk 'Simple Smart BBQ'

  • Zomers koken met Yvon

    Yvon Jaspers

    Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten... bekijk 'Zomers koken met Yvon'

  • Vis voor elke dag

    Bart van Olphen

    'Vis voor elke dag' biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt... bekijk 'Vis voor elke dag'

  • Soepbijbel

    Heleen Timmermans

    In 'Soepbijbel' vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers tot originele, moderne... bekijk 'Soepbijbel'

  • Pastabijbel

    Roberta Pagnier

    Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in 'Pastabijbel' de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies leer je alles... bekijk 'Pastabijbel'

  • Just cook it

    Sergio Herman

    Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die... bekijk 'Just cook it'

  • World of veggies

    Mirjam Leslie - Pringle

    In 'World of veggies' staan 100 klassieke vegetarische recepten - van ontbijt tot diner en van snacks tot sweets - die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariërs én vleeseters... bekijk 'World of veggies'

  • Pizzabijbel

    Simon Giaccotto

    In de 'Pizzabijbel' vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang... bekijk 'Pizzabijbel'