Fusao

Bestsellerauteur Ixta Belfrage combineert haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots met haar inventieve culinaire talent tot smaakcombinaties die al je zintuigen prikkelen. Ze biedt je in 'Fusao' in 80 zonovergoten recepten voor groenten, vlees, vis en zoet een persoonlijke blik op de veelzijdige Braziliaanse keuken. Daarin vind je zowel de culinaire tradities van oorspronkelijke bevolkingsgroepen terug als die van immigranten uit onder meer Portugal en West-Afrika. Ixta inspireert en verrast met recepten als moqueca visburgers, kokoskip, roergebakken papaja met krokant basilicum, en gebakken-banaanijs. Met duidelijke uitleg en vervangingsmogelijkheden voor ingrediënten die misschien minder bekend of lastig te vinden zijn.

AuteurIxta Belfrage

UitgeverijFontaine Uitgevers

  • Hardcover
  • 288 pagina's
  • ISBN 9789464043839

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Fontaine Uitgevers