Kookboeken van Fontaine Uitgevers

  • Vis voor beginners

    Mirjam van der Rijst

    In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar 'Vis voor beginners' is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij... bekijk 'Vis voor beginners'

  • Greenfeast

    Nigel Slater

    In 'Greenfeast' deelt Nigel Slater een levendige en vrolijke verzameling van de groenterecepten voor de lente en de zomer voor gerechten die hij aan het einde van de dag op tafel zet. Met meer dan 110 eenvoudige, prachtige seizoensgebonden recepten... bekijk 'Greenfeast'

  • Bish bash bosh!

    Henry Firth & Ian Theasby

    Het is de missie van BOSH! om iedereen te helpen om heerlijke maaltijden te maken zonder vlees of zuivel. Geheel plantaardig. Curry jalfrezi, briljante burgers, superverse salades, decadente desserts - in 'Bish bash bosh!' vind je al je favoriete gerechten... bekijk 'Bish bash bosh!'

  • Azië

    Meera Sodha

    Modern, levendig, simpel eten met alledaagse ingrediënten, maar met een Oosterse twist. Dat is waar 'Azië' om draait. 'Azië' neemt je mee van India naar Indonesië, van Singapore naar Japan, via China, Thailand en Vietnam, en laat je zien hoe je een... bekijk 'Azië'

  • De smaken van Italië

    Claudia Roden

    De gerechten in 'De smaken van Italië' zijn eenvoudig, onverwacht, zalig en onweerstaanbaar - een combinatie van de keukens van het platteland, de boerenkeuken en de 'grote gerechten' van de adel... bekijk 'De smaken van Italië'

  • De smaken van Spanje

    Claudia Roden

    'De smaken van Spanje' is een onuitputtelijke schatkamer van gerechten die van de ene generatie op de andere zijn overgeleverd: simpele tapas, verrukkelijke soepen, schaal- en schelpdieren, vlees- en wildgerechten, glorieuze... bekijk 'De smaken van Spanje'

  • Hete pepers

    Jeroen Hazebroek

    In zijn nieuwe boek 'Hete pepers' geeft Jeroen Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur... bekijk 'Hete pepers'

  • delicious. elke dag bijzonder!

    Phoebe Woods

    'delicious. elke dag bijzonder!' geeft je inspiratie om van elke maaltijd iets bijzonders te maken. Of het nu gaat om een ontbijt dat je 's avonds al voorbereidt, een dag vegetarisch kookt, eenvoudig iets bakt van bladerdeeg of een origineel eenpansmaal op tafel zet... bekijk 'delicious. elke dag bijzonder!'

  • Simpel

    Yotam Ottolenghi

    Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek 'Simpel' staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast... bekijk 'Simpel'

  • Brindisa - Het pure eten van Spanje

    Monika Linton

    Monika Linton brengt in 'Brindisa' een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie. Dit boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas... bekijk 'Brindisa - Het pure eten van Spanje'