Kookboeken van Fontaine Uitgevers

  • Wereldse smaakmakers

    Pascal Jalhay

    In 'Wereldse smaakmakers' neemt Pascal Jalhay je mee in de wereld van de smaak. Tijdens zijn vele reizen - van India tot Indonesië en van Peru tot Portugal - heeft hij een breed scala aan kruiden, sauzen, boemboes en condimenten verzameld... bekijk 'Wereldse smaakmakers'

  • Eén Pan, Plaat, Planeet

    Anna Jones

    In 'Eén Pan, Plaat, Planeet' laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken met ruim 150 recepten voor eenpansmaaltijden en supersnelle... bekijk 'Eén Pan, Plaat, Planeet'

  • De vier seizoenen van Vogel

    Sanne Vogel

    Het boek 'De vier seizoenen van Vogel' is het resultaat van een tienjarige zoektocht naar wat volgens Vogel het ideale eten is: op de eerste plaats retelekker natuurlijk, maar daarnaast ook plantaardig, seizoensgebonden en lokaal... bekijk 'De vier seizoenen van Vogel'

  • Veggies & Fish

    Bart van Olphen

    Tijdens zijn talloze visreizen heeft culinair visexpert Bart van Olphen zich laten inspireren door keukens van dichtbij en van verder weg. In 'Veggies & Fish' laat hij zien hoe je op een leuke en goede manier met vis kunt koken, met groenten als ster van de show... bekijk 'Veggies & Fish'

  • Made at home

    Giorgio Locatelli

    In 'Made at home' deelt de beroemde Italiaanse chef Giorgio Locatelli zijn privégerechten nu ook met jou, en schrijft hij uitgebreid over zijn vrouw, kinderen en andere familieleden, alsof hij een dierbare oom is die bij je thuis aan de keukentafel... bekijk 'Made at home'

  • Mooi mediterraan

    Jansen & Jansen

    Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke Mediterrane levensstijl: afwisselend eten met veel vis, groenten en noten, eenvoudig en toch lekker. Op een heldere manier geven ze... bekijk 'Mooi mediterraan'

  • Over inpakken

    Meneer Wateetons & René Zanderink

    In 'Over inpakken' leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem... bekijk 'Over inpakken'

  • Modern vegetarisch

    Anna Jones

    Anna Jones geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten, met recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Met recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen... bekijk 'Modern vegetarisch'

  • Arabesque

    Claudia Roden

    Claudia Roden keert in 'Arabesque' terug naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen. Tevens doet zij een poging om erachter te komen hoe de kookstijlen zich sinds de jaren zestig van de vorige eeuw... bekijk 'Arabesque'

  • Vis voor beginners

    Mirjam van der Rijst

    In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar 'Vis voor beginners' is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij... bekijk 'Vis voor beginners'