Oogstkoken

Als het gaat om koken uit de moestuin is het tijdschrift Seasons al 25 jaar een begrip. Seasons viert dit zilveren jubileum met 'Oogstkoken'. Een boek voor iedereen die van eerlijk eten houdt. Het staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Maar wat 'Oogstkoken' nu zo compleet maakt, is dat er daarnaast voor elke groente en elke fruitsoort tips & trucs gegeven worden om te zaaien, te oogsten en te plukken uit eigen moestuin. Ook zet het boek al die geweldige conserveertechnieken die we bijna vergeten waren nog eens overzichtelijk op een rijtje. Kortom: het meest complete kookboek voor liefhebbers van puur eten.

AuteurWillemijn ter Hart

UitgeverijFontaine Uitgevers

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789059568372

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Fontaine Uitgevers

  • Oogstkoken

    Willemijn ter Hart

    Een boek voor iedereen die van eerlijk eten houdt. Het staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Wat 'Oogstkoken' zo compleet maakt, is dat er voor elke groente... bekijk 'Oogstkoken'