Oogstkoken
Als het gaat om koken uit de moestuin is het tijdschrift Seasons al 25 jaar een begrip. Seasons viert dit zilveren jubileum met 'Oogstkoken'. Een boek voor iedereen die van eerlijk eten houdt. Het staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Maar wat 'Oogstkoken' nu zo compleet maakt, is dat er daarnaast voor elke groente en elke fruitsoort tips & trucs gegeven worden om te zaaien, te oogsten en te plukken uit eigen moestuin. Ook zet het boek al die geweldige conserveertechnieken die we bijna vergeten waren nog eens overzichtelijk op een rijtje. Kortom: het meest complete kookboek voor liefhebbers van puur eten.
AuteurWillemijn ter Hart
UitgeverijFontaine Uitgevers
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789059568372
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Met spijs en walnoten gevulde appels uit de oven
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Stokbroodje aardappelsalade
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Beef Wellington met cranberrycompote
Vlees, 120 min 8,0
Alle Kookboeken van Fontaine Uitgevers
-
Eén pan, één portie
Eleanor Wilkinson
In 'Eén pan, één portie' laat online culinair fenomeen Eleanor Wilkinson zien dat je als solokok niet beperkt bent tot soep of drie dagen lang kliekjes. Ze heeft dé oplossing voor iedereen die in het op gezinnen en stellen gerichte culinaire... bekijk 'Eén pan, één portie'
-
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Bloem, suiker, boter... Met eenvoudige ingrediënten én een oven kan iedereen bakken. Hoe je dat doet als de beste, legt supertalent Nicola Lamb uit in deze nieuwe bakbijbel. Een praktische gids met meer dan 100 recepten... bekijk 'Bloem, suiker, boter'
-
Anna's perfecte smaken
Anna Jones
In 'Anna's perfecte smaken' staat het thema 'minimale moeite, maximaal resultaat' centraal. In elk hoofdstuk draait het om een basisingrediënt dat iedereen wel in de kast heeft staan, zoals olijfolie, azijn, mosterd, uien of knoflook... bekijk 'Anna's perfecte smaken'
-
Het lekkerste uit Zweden
Ingrid Hofstra
'Het lekkerste uit Zweden' is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móét je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Zweedse klassiekers (gehaktballetjes!) als verrassende streekgerechten... bekijk 'Het lekkerste uit Zweden'
-
Het ultieme airfryer kookboek
Clare Andrews
In meer dan 80 veelzijdige recepten laat 'Het ultieme airfryer kookboek' je zien dat de airfryer veel meer kan dan alleen friet bakken. Van doordeweekse maaltijden en heerlijke vleesgerechten tot hartige ontbijtjes, cakes en desserts. Met dit kookboek... bekijk 'Het ultieme airfryer kookboek'
-
Ik eet en val af
Annemieke Jansen & Janine Jansen
In 'Ik eet en val af' geven Jansen & Jansen heldere achtergrondinformatie over afvallen én fijn en gezond leven en eten. De 100 eenvoudige, heerlijke recepten vormen de hoofdmoot van het boek. Met 'Ik eet en val af' is de kans kleiner dat wie... bekijk 'Ik eet en val af'
-
Het lekkerste uit Turkije
Hilal Kayis Sungur
'Het lekkerste uit Turkije' is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móet je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Turkse klassiekers (lahmacun!) als verrassende streekgerechten... bekijk 'Het lekkerste uit Turkije'
-
Leuke Recepten - het kookboek
Sandra & Eric Waterschoot
De beste en lekkerste recepten van LeukeRecepten.nl, een van de grootste foodblogs van Nederland. Het gelijknamige kookboek bevat makkelijke basisrecepten én vele verrassende varianten daarop. In deze editie staan 8 splinternieuwe... bekijk 'Leuke Recepten - het kookboek'
-
Haniyé
Matay de Mayee
Van 's werelds oudst opgetekende recepten in spijkerschrift, zo'n 4000 jaar geleden, loopt er een rechte lijn naar de keuken van Smuni Turan. Haar recepten zijn door haar zoon Matay verzameld in 'Haniyé', Aramees voor 'eet smakelijk'... bekijk 'Haniyé'
-
Zin in salade
Bibi Loomans
Bibi Loomans laat je zien dat een salade hét gerecht bij uitstek is om creatief mee te zijn. Daag jezelf uit en kijk eens goed wat er nog in de koelkast en voorraadkast ligt. Van een goede salade blijf je dooreten, zoals bij een zak zoutjes op een statafel... bekijk 'Zin in salade'