Het Farmhouse Cookbook

'Het Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivelproducten. Maar deze boerderij is veel meer dan dat: het staat symbool voor een eerlijke en biologische manier van het land bewerken, groenten en fruit verbouwen en veehouden. En dat dit verrukkelijke gerechten oplevert, bewijst dit kookboek: met meer dan 100 heerlijke en praktische recepten is dit kookboek een absolute must voor liefhebbers van de eerlijke, landelijke keuken. Van soep en paté tot ovenschotels, gebraden vlees, salades en hartige taarten, en van desserts tot brood, jam en chutneys: producten van de boerderij en het omliggende platteland worden op een vindingrijke manier gecombineerd in zalige, hartverwarmende seizoensgerechten voor het hele gezin.

AuteurSarah Mayor

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789461430908

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Sebze

    Özlem Warren

    Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente - sebze in het Turks - in de hoofdrol... bekijk 'Sebze'

  • De inmaaktuin

    Jo Turner

    Met 'De inmaaktuin' heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de... bekijk 'De inmaaktuin'

  • Maaltijdsalades

    Emily Ezekiel

    Salades saai? Echt niet! Met 'Maaltijdsalades' van Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke combinaties die blijven verrassen. Of je nu een doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een maaltijdsalade eet.... bekijk 'Maaltijdsalades'

  • De Syrische keuken van Imad

    Imad Alarnab

    'De Syrische keuken van Imad' is niet alleen een kookboek maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab, chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle restaurants in Damascus. Verras je tafelgenoten met voorgerechtjes als mtuma... bekijk 'De Syrische keuken van Imad'

  • CDMX

    Rosa Cienfuegos

    'CDMX' is de viering van het eten in Mexico-Stad en de gerechten waarmee Rosa Cienfuegos is opgegroeid. Maak kennis met gerechten die de chilangos (inwoners) zelf maken of halen bij de diverse streetfoodzaken, markten, restaurants en cafés... bekijk 'CDMX'

  • Grieks!

    Georgina Hayden

    De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk zijn: van traditionele gerechten tot specialiteiten, waarmee je je vrienden en familie... bekijk 'Grieks!'

  • Flavour

    Sabria Ghayour

    'Flavour' is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak... bekijk 'Flavour'

  • Ramen Forever

    Tim Anderson

    Ramen: een iconisch Japanse gerecht en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in 'Ramen Forever'... bekijk 'Ramen Forever'

  • Sandwiches

    Daniel Lindeberg

    Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'

  • Makkelijke noedels

    Pippa Middlehurst

    In 'Makkelijke noedels' deelt Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en je zet ze in 10, 20 of 30 minuten op tafel... bekijk 'Makkelijke noedels'