Fondue bij jou of bij mij thuis

Fondues zijn makkelijk en leuk om te maken. Ze zijn ook fantastish voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Dipsauzen zijn van allerlei ingredienten te maken - van kaas en soep tot chocolade - en u kunt er vrijwel alles in dopen. Fondues zijn prima geschikt voor verschillende gelegenheden, van een cocktailparty tot een verjaardagsfeestje voor kinderen, of een romantisch dineetje bij kaarslicht voor twee. In dit boek vindt u recepten voor Zwitserse kaasfondues, Oosterse vuurpotten en zelfs desserts. Dit boek bevat ook een overzicht van de diverse soorten fonduepan die er te koop zijn en wat u nog meer aan gereedschap nodig heeft.

AuteurRobert Carmack

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 96 pagina's
  • ISBN 9789073191457

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Suqar

    Greg Malouf & Lucy Malouf

    'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding en gebak tot ijs, koekjes en cakes, gekonfijt fruit, noten en drankjes. Alhoewel zoet een grote rol speelt bij de Midden-Oosterse bevolking... bekijk 'Suqar'

  • My Asian Kitchen

    Jennifer Joyce

    De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Met 'My Asian Kitchen' heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit... bekijk 'My Asian Kitchen'

  • Strooigoed

    Anne-Marij de Koning

    Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas... bekijk 'Strooigoed'

  • Quiche & hartige taart

    Marion Flipo

    We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten... bekijk 'Quiche & hartige taart'

  • Mosselen uit het atelier van Léon

    Léon de Bruxelles

    Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet... bekijk 'Mosselen uit het atelier van Léon'

  • Time

    Gill Meller

    Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij River Cottage, zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee... bekijk 'Time'

  • Vegan 100

    Gaz Oakley

    Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire aan... bekijk 'Vegan 100'

  • Boter, botten, zout

    Nicole Pisani

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen waarin ze als chef-kok werkte... bekijk 'Boter, botten, zout'

  • Superveg

    Celia Brooks

    Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, 'Superveg' geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en smaak van het specifieke ingrediënt... bekijk 'Superveg'

  • Toscane

    Giancarlo & Katie Caldesi

    De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks... bekijk 'Toscane'