Fondue bij jou of bij mij thuis

Fondues zijn makkelijk en leuk om te maken. Ze zijn ook fantastish voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Dipsauzen zijn van allerlei ingredienten te maken - van kaas en soep tot chocolade - en u kunt er vrijwel alles in dopen. Fondues zijn prima geschikt voor verschillende gelegenheden, van een cocktailparty tot een verjaardagsfeestje voor kinderen, of een romantisch dineetje bij kaarslicht voor twee. In dit boek vindt u recepten voor Zwitserse kaasfondues, Oosterse vuurpotten en zelfs desserts. Dit boek bevat ook een overzicht van de diverse soorten fonduepan die er te koop zijn en wat u nog meer aan gereedschap nodig heeft.

AuteurRobert Carmack

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 96 pagina's
  • ISBN 9789073191457

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Van de plank

    Sabrina Fauda-Rôle

    Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate... bekijk 'Van de plank'

  • Slow cooked healthy

    Ross Dobson

    De gerechten in 'Slow cooked healthy' zijn niet alleen superlekker, maar vooral ook gezond: voor iedereen mét en zonder een dieetrestrictie, en voor iedereen die nog meer gebruik wil maken van de slowcooker. Meer dan 100 beproefde slowcookrecepten... bekijk 'Slow cooked healthy'

  • Over Rot 2.0

    Meneer Wateetons

    'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk... bekijk 'Over Rot 2.0'

  • Provence

    Alex Jackson

    Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft... bekijk 'Provence'

  • Chinese Takeaway

    Kwoklyn Wan

    Kwoklyn Wan deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!... bekijk 'Chinese Takeaway'

  • Bazaar

    Sabrina Ghayour

    'Bazaar' geeft vegetarische, Midden-Oosterse recepten in alle facetten: lichte snacks, comfort bowls, brood, salades voor ieder seizoen, hoofdgerechten die naar meer smaken, spectaculaire bijgerechten en zoete traktaties. Geserveerd op grote schalen... bekijk 'Bazaar'

  • IJs & co

    Aniek Keijsers

    In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook... bekijk 'IJs & co'

  • Rijst & co

    Nisha Katona

    Haal meer uit rijst met 'Rijst & co' en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor... bekijk 'Rijst & co'

  • Asperges

    Jessica Lek

    'Asperges' geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Klassiek gekookt met beenham, ei en notenboter of gegrild op de barbecue. Van romige soep tot hartige aspergequiche, verwerkt in een... bekijk 'Asperges'

  • Basisboek Indonesisch

    Francis Kuijk

    Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg in huis. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. In dit boek staan recepten voor... bekijk 'Basisboek Indonesisch'