Grillen à la plancha

A la plancha is altijd feest! Want gegrild eten à la plancha is vol van smaak, lekker knapperig, naturel en heel snel klaar. Dat alles dankzij een gloeiendhete grillplaat. Laat eerst wat marineren, bak dan een paar minuten op de plancha en je vlees, vis, schelp- en schaaldieren en groenten laten zich van hun beste smaakkant zien. Rundvlees met een pittige saus, sardines met zeezout, zeeduivel geroosterd met basilicum en knoflook, of heerlijke kleine gegrilde paprika's... Dit boek biedt je volop keus uit de lekkerste recepten die snel te maken zijn en dan voor een feest aan tafel zorgen. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende marinades, zodat je de gerechten à la plancha nog meer smaak geeft.

AuteurSandra Mahut

UitgeverijGood Cook

  • hardcover
  • 72 pagina's
  • ISBN 9789461430052

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Thai

    Tove Nilsson

    Ontdek de aromatische Thaise keuken door zelf aan de slag te gaan. In 'Thai' staan meer dan 70 recepten, van basisgerechten en kruidenpasta's, tot en met snacks, salades, hoofdgerechten en zalige zoetigheden. Met 'Thai' breid je tevens je kennis uit over... bekijk 'Thai'

  • California dreamin'

    Vivian Lui

    Maak kennis met de Californische keuken, een van de meest avantgarde van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker. Proef de zee en maak een lentesalade met groene asperges en garnaaltjes, maak de lekkerste poké bowls of geniet... bekijk 'California dreamin''

  • The Curry Guy Veggie

    Dan Toombs

    'The Curry Guy Veggie' is de logische opvolger van de succestitels 'The Curry Guy' en 'The Curry Guy Easy'. Waar anders dan in India is de vegetarische keuken diepgeworteld in de cultuur, ruim 30% van de bevolking is er vegetariër... bekijk 'The Curry Guy Veggie'

  • Sous-vide

    Bas Robben

    Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken... bekijk 'Sous-vide'

  • Vers uit de oven

    Ajda Mehmet

    'Vers uit de oven' bevat veelzijdige en verrassende recepten voor snelle en makkelijke doordeweekse maaltijden, wat meer uitgebreide gerechten, gerechten waarin groente de hoofdrol heeft, gezonde en gezinsvriendelijke opties en... bekijk 'Vers uit de oven'

  • Van de plank

    Sabrina Fauda-Rôle

    Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate... bekijk 'Van de plank'

  • Slow cooked healthy

    Ross Dobson

    De gerechten in 'Slow cooked healthy' zijn niet alleen superlekker, maar vooral ook gezond: voor iedereen mét en zonder een dieetrestrictie, en voor iedereen die nog meer gebruik wil maken van de slowcooker. Meer dan 100 beproefde slowcookrecepten... bekijk 'Slow cooked healthy'

  • Over Rot 2.0

    Meneer Wateetons

    'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk... bekijk 'Over Rot 2.0'

  • Provence

    Alex Jackson

    Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft... bekijk 'Provence'

  • Chinese Takeaway

    Kwoklyn Wan

    Kwoklyn Wan deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!... bekijk 'Chinese Takeaway'