Grillen à la plancha

A la plancha is altijd feest! Want gegrild eten à la plancha is vol van smaak, lekker knapperig, naturel en heel snel klaar. Dat alles dankzij een gloeiendhete grillplaat. Laat eerst wat marineren, bak dan een paar minuten op de plancha en je vlees, vis, schelp- en schaaldieren en groenten laten zich van hun beste smaakkant zien. Rundvlees met een pittige saus, sardines met zeezout, zeeduivel geroosterd met basilicum en knoflook, of heerlijke kleine gegrilde paprika's... Dit boek biedt je volop keus uit de lekkerste recepten die snel te maken zijn en dan voor een feest aan tafel zorgen. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende marinades, zodat je de gerechten à la plancha nog meer smaak geeft.

AuteurSandra Mahut

UitgeverijGood Cook

  • hardcover
  • 72 pagina's
  • ISBN 9789461430052

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Slow cooked healthy

    Ross Dobson

    De gerechten in 'Slow cooked healthy' zijn niet alleen superlekker, maar vooral ook gezond: voor iedereen mét en zonder een dieetrestrictie, en voor iedereen die nog meer gebruik wil maken van de slowcooker. Meer dan 100 beproefde slowcookrecepten... bekijk 'Slow cooked healthy'

  • Over Rot 2.0

    Meneer Wateetons

    'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk... bekijk 'Over Rot 2.0'

  • Provence

    Alex Jackson

    Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft... bekijk 'Provence'

  • Chinese Takeaway

    Kwoklyn Wan

    Kwoklyn Wan deelt in 'Chinese Takeaway' meer dan 70 favoriete gerechten. Van supersnelle gerechten doordeweeks tot en met een spectaculaire rijsttafel voor zes personen of meer in het weekend; met 'Chinese Takeaway' haal je de beste afhaalchinees in huis!... bekijk 'Chinese Takeaway'

  • Bazaar

    Sabrina Ghayour

    'Bazaar' geeft vegetarische, Midden-Oosterse recepten in alle facetten: lichte snacks, comfort bowls, brood, salades voor ieder seizoen, hoofdgerechten die naar meer smaken, spectaculaire bijgerechten en zoete traktaties. Geserveerd op grote schalen... bekijk 'Bazaar'

  • IJs & co

    Aniek Keijsers

    In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook... bekijk 'IJs & co'

  • Rijst & co

    Nisha Katona

    Haal meer uit rijst met 'Rijst & co' en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor... bekijk 'Rijst & co'

  • Asperges

    Jessica Lek

    'Asperges' geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Klassiek gekookt met beenham, ei en notenboter of gegrild op de barbecue. Van romige soep tot hartige aspergequiche, verwerkt in een... bekijk 'Asperges'

  • Basisboek Indonesisch

    Francis Kuijk

    Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg in huis. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. In dit boek staan recepten voor... bekijk 'Basisboek Indonesisch'

  • Kefir & kombucha

    Sebastian Landaeus & Nina Lausecker

    Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk... bekijk 'Kefir & kombucha'