Groenten, 80 recepten stap voor stap

Van gewone pieper tot vergeten groenten: niets is lekkerder en populairder dan variëren met groenten. Met 'Groenten, 80 recepten stap voor stap' maak je kennis met de basistechnieken: stomen, bakken, koken, roosteren, smoren en wokken van groenten. Van klassiekers als prei in vinaigrette, fantasierijke en verfijnde salades, gratins, risotto's, gevulde groenten, exotische gerechten tot en met goed gevulde soepen. Een zeer praktisch kookboek voor iedereen die meer wil maken van dagelijkse groenten!
AuteurMolly Brown
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 160 pagina's
- ISBN 9789461430809
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Roergebakken paksoi met rode peper, gember en knoflook
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Gevulde paprika op Piemontese wijze
Vis, 55 min 8,0
-
Prei in vinaigrette met eieren, peterselie en kappertjes
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Koolraap met waterkers en spek
Vlees, 35 min 8,0
-
Russische paddenstoelensoep met parelgerst
Gevogelte, 65 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Nistisima
Georgina Hayden
Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden... bekijk 'Nistisima'
-
Soep. Bouillon. Brood.
Rachel Allen
Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou... bekijk 'Soep. Bouillon. Brood.'
-
Sambal Shiok
Mandy Yin
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy... bekijk 'Sambal Shiok'
-
Izakaya
Tim Anderson
Izakaya zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Treed met Tim Anderson in de wereld van de Izakaya en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf... bekijk 'Izakaya'
-
Aziatische bowls & bouillons
Pippa Middlehurst
Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met 'Aziatische bowls & bouillons' maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische... bekijk 'Aziatische bowls & bouillons'
-
Kook dit boek
Molly Baz
'Kook dit boek' is een door en door modern kookboek om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen kan maken. Molly Baz geeft een opwindende spoedcursus in de basisprincipes van koken... bekijk 'Kook dit boek'
-
Het kleine boek voor sauzen
Thomas Feller
Met 'Het kleine boek voor sauzen' heb je een praktische handleiding in huis en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise, hollandaise en crème anglaise. Van hartig tot zoet... bekijk 'Het kleine boek voor sauzen'
-
Vegan Comfort
Milou van der Will
'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie of teriyaki-tofu-sateh uit de oven. Van troostrijke hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Vegan Comfort'
-
Banketbakker
Claire Saffitz
'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'
-
Bistro Manon
Manon Proper
Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden. 'Bistro Manon' biedt hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Bistro Manon'