Groenten, 80 recepten stap voor stap

Van gewone pieper tot vergeten groenten: niets is lekkerder en populairder dan variëren met groenten. Met 'Groenten, 80 recepten stap voor stap' maak je kennis met de basistechnieken: stomen, bakken, koken, roosteren, smoren en wokken van groenten. Van klassiekers als prei in vinaigrette, fantasierijke en verfijnde salades, gratins, risotto's, gevulde groenten, exotische gerechten tot en met goed gevulde soepen. Een zeer praktisch kookboek voor iedereen die meer wil maken van dagelijkse groenten!
AuteurMolly Brown
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 160 pagina's
- ISBN 9789461430809
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Roergebakken paksoi met rode peper, gember en knoflook
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Gevulde paprika op Piemontese wijze
Vis, 55 min 8,0
-
Prei in vinaigrette met eieren, peterselie en kappertjes
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Koolraap met waterkers en spek
Vlees, 35 min 8,0
-
Russische paddenstoelensoep met parelgerst
Gevogelte, 65 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Oren
Oded Oren
'Oren' is niet alleen het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv. De recepten in 'Oren' zijn zowel geschikt voor de beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en kleine gerechtjes tot de typische... bekijk 'Oren'
-
JapanEasy Bowls & Bento
Tim Anderson
Tim Andrson laat je zien hoe je de typische Japanse bowls en bento(boxen) zelf maakt. Eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten die je op elk moment van de dag kan eten en die geen moment vervelen. Als lunch, ontbijt en ook als avondmaal... bekijk 'JapanEasy Bowls & Bento'
-
Zeewier & co
Julie Desnoulez
'Zeewier & co' biedt meer dan 60 heerlijke en eenvoudige recepten met diverse soorten zeewier, van lekkere snacks, spreads, hoofd- en bijgerechten tot en met desserts en biedt naast de recepten degelijke productinformatie, bewaartips en meer... bekijk 'Zeewier & co'
-
Vegan Pasta
Brianna Claxton
Pasta carbonara zonder spek, linguine puttanesca zonder ansjovis en bolognesesaus zonder gehakt? 'Vegan Pasta' geeft recepten waarbij de smaak en texturen absoluut recht overeind blijven staan en je geen idee hebt dat je bordje pasta... bekijk 'Vegan Pasta'
-
Moro thuis
Sam & Sam Clark
Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met 'Moro thuis' aan de slag. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: 'Moro thuis' is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro... bekijk 'Moro thuis'
-
Het plezier van écht goed koken
Alice Zaslavsky
In 'Het plezier van écht goed koken' laat Alice Zaslavsky je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten... bekijk 'Het plezier van écht goed koken'
-
Carpati
Irina Georgescu
Met 'Carpati' maak je kennis met de Roemeense keuken die zich kenmerkt door invloeden uit Griekenland, Turkije en de Slavische landen in het zuiden; maar ook de Oostenrijkse, Hongaarse en Saksische keukens in het noorden... bekijk 'Carpati'
-
Parsi
Farokh Talati
De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijven als een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen) uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuw in het westen van India waardoor een rijke culinaire interactie ontstond... bekijk 'Parsi'
-
BAK!
Paul Hollywood
In 'BAK!' geeft meesterbakker Paul Hollywood in zes hoofdstukken zijn favoriete recepten voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas... bekijk 'BAK!'
-
no waste GROENTEN
Sophie Gordon
Met 'no waste GROENTEN' krijg je niet alleen fantastische vegan recepten met groenten (en fruit) in de hoofdrol maar gebruik je alles van de groenten, van wortel tot loof, met verrassende bewaar- en anti-verspillingstips... bekijk 'no waste GROENTEN'