IJs & co

In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook de recepten voor de hoorntjes, wafels, sauzen en verschillende toppings niet. Maak saffraanijs met rozenwater of een magnum van frambozenijs met witte chocolade. Kies voor een bramengranita met gin & rozemarijn, ijsrepen met karamel & pinda's of een vanille ice cream float met sinaasappelbloesem. Of je nu wel of niet in het bezit bent van een ijsmachine, alle ijsjes in dit boek zijn eenvoudig zelf te maken! Bovendien zijn veel recepten geschikt voor veganisten. Leer alles over het zelf maken van ijs door middel van verschillende methodes en ontdek wat de invloed is van verschillende ingrediënten op de textuur en smaak van het ijs. 'IJs & co' is leuk, toegankelijk en biedt je volop inspiratie!

AuteurAniek Keijsers

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789461432117

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Vegan Comfort

    Milou van der Will

    'Vegan Comfort' biedt meer dan 100 plantaardige recepten die uitblinken in originaliteit: paddo-rendang, spicy gele curry met fopkip en spinazie of teriyaki-tofu-sateh uit de oven. Van troostrijke hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Vegan Comfort'

  • Banketbakker

    Claire Saffitz

    'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'

  • Bistro Manon

    Manon Proper

    Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden. 'Bistro Manon' biedt hoofd- en bijgerechten... bekijk 'Bistro Manon'

  • Vietnamees

    Uyen Luu

    Leer Vietnamees koken met Uyen Luu en ontdek de veelzijdigheid van deze 'frisse en verse' keuken: het gebruik van rauwe of knapperige groenten en kruiden als koriander, munt en Thaise basilicum zijn kenmerkend. Maar er is meer... bekijk 'Vietnamees'

  • The Curry Guy Thai

    Dan Toombs

    Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, neemt je deze keer mee naar de Thaise keuken. 'The Curry Guy Thai' biedt meer dan 100 typische Thaise recepten voor de thuiskok. Met tekst en uitleg over een goede voorraadkast, specifieke Thaise smaakmakers... bekijk 'The Curry Guy Thai'

  • Van de vegan bakker

    Rodolphe Landemaine

    Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht... bekijk 'Van de vegan bakker'

  • Chinese Takeaway met 5 ingrediënten

    Kwoklyn Wan

    Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten' zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers... bekijk 'Chinese Takeaway met 5 ingrediënten'

  • Vegan Summer

    Milou van der Will

    Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, met fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskolf definitief achter ons en... bekijk 'Vegan Summer'

  • Comida Mexicana

    Rosa Cienfuegos

    'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen. Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla's, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in... bekijk 'Comida Mexicana'

  • Een ode aan groenten

    Alice Zaslavsky

    Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren... bekijk 'Een ode aan groenten'