Het plezier van écht goed koken
 
            In 'Het plezier van écht goed koken' laat Alice Zaslavsky je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten. In zes originele hoofstukken, van 'uit de losse pols', 'ontspannen koken in het weekend' tot en met 'make-over van restjes' en 'serieus zalige zoetigheden' heb je een masterclass in handen om niet alleen het plezier achter het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast krijg je ook nog allerhande tips & trucs en bonusrecepten mee. Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade met een rokerige dressing van lente-ui en krijg meteen de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het bereiden de shortcuts en mogelijke toevoegingen mee om de maaltijd te verrijken.
AuteurAlice Zaslavsky
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 320 pagina's
- ISBN 9789461432841
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Cacio e pepe risottoGevogelte, 50 min 8,0 
- 
                
                    Gepocheerde eieren met geprakte avocado en zwarte knoflookVegetarisch, 15 min 8,0 
- 
                
                    Ajo blanco met bloemkool en amandelenVegetarisch, 40 min 8,0 
Alle Kookboeken van Good Cook
- 
                
                    Pannenkoek & coAniek Keijsers Met 'Pannenkoek & co' stap je in de wereld van pannenkoeken, poffertjes, blini's en meer. Niet alleen in Nederland populair maar wereldwijd zeer geliefd: Franse crêpes, Kaiserschmarrn uit Beieren, American pancakes, hotteok uit Zuid-Korea... bekijk 'Pannenkoek & co' 
- 
                
                    Naturally VeganJulius Fiedler Ga met 'Naturally Vegan' de wereld rond en ontdek de beste, van oorsprong plantaardige, recepten. Met de handige landenindex stel je eenvoudig een Italiaans, Indiaas of Chinees meergangenmenu samen. En combineer salata falahiyeh... bekijk 'Naturally Vegan' 
- 
                
                    Persiana EasySabrina Ghayour In 'Persiana Easy' staat het gemak waarmee je kookt centraal: easy does it. Recepten die toegankelijk zijn, geen ingewikkelde technieken vereisen, en voor werkelijk iedereen maakbaar zijn. Het resultaat is Perzische gerechten bomvol smaak... bekijk 'Persiana Easy' 
- 
                
                    Dip inSonali Shah 'Dip in' biedt 80 internationale en verrassende spreads, dipsauzen & meer voor elke gelegenheid: bij de lunch, barbecue of feestje; als snack of bijgerecht en zelfs volledige maaltijden door meerdere dips samen te stellen. Skordalia, de fluweelzachte... bekijk 'Dip in' 
- 
                
                    Thai Made EasyYui Miles De in Bangkok geboren en getogen Yui Miles laat zien dat de Thaise keuken niet ingewikkeld hoeft te zijn en presenteert in 'Thai Made Easy' recepten die iedereen makkelijk kan volgen. De meeste gerechten kun je binnen een half uur... bekijk 'Thai Made Easy' 
- 
                
                    Pizza Volume 01Tom Gozney Leer perfecte pizza's maken met 'Pizza Volume 01'. Maak echt goed deeg en ga aan de slag met de receptuur van de beste pizzabakkers ter wereld: maak pizza cacio e pepe van Daniele Uditi of dé pizza bianca van Frank Pinello... bekijk 'Pizza Volume 01' 
- 
                
                    The Curry Guy AirfryerDan Toombs Ooit gedacht dat Indiase curry's, tandoorigerechten en andere Indiase lekkernijen ook met de airfryer bereid kunnen worden? Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, laat zien hoe je je favoriete Indiase gerechten met de airfryer maakt... bekijk 'The Curry Guy Airfryer' 
- 
                
                    Tapas de VerdurasJohan Björkman Met groenten in de hoofdrol biedt 'Tapas de Verduras' meer dan 90 vegetarische tapas: serveer een keur aan gerechtjes op een zwoele zomerse dag en je maakt iedereen blij. 'Tapas de Verduras' biedt klassiekers als patatas bravas en tortilla Española... bekijk 'Tapas de Verduras' 
- 
                
                    HokkaidoTim Anderson Reis mee met Tim Anderson naar het noordelijkst gelegen eiland van Japan: Hokkaido. 'Hokkaido' biedt niet alleen voor-, bij- en hoofdgerechten, desserts en snacks, maar geeft ook per regio of stad de lokale, culinaire hoogtepunten... bekijk 'Hokkaido' 
- 
                
                    No Halfway CooksJody Franz & Stan Beaujean Écht goed Aziatisch geïnspireerd comfort food. Wie wordt er niet gelukkig van? In 'No Halfway Cooks' krijg je een kijkje in de keuken van Don's Noodle Shop, van Jody & Stan. Goed eten is genieten en creëert mooie herinneringen met vrienden... bekijk 'No Halfway Cooks'