Slow

Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur daalt naar winters, is er geen betere plek binnenshuis dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt comfort food: rijkgevulde soepen, langzaam gegaard vlees en gevogelte, krachtige curry's, gegratineerde groenteschotels en verwarmende desserts. Van het fornuis en uit de oven. 'Slow' biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry's en chorizo, beef Wellington en langzaam gegaarde lamsschouder op Griekse wijze. Van voorgerecht tot en met dessert is 'Slow' het ideale kookboek: met een praktische indeling en een keur aan internationale receptuur, van Indonesische rendang tot en met Yorkshire pudding. Van echte klassiekers als ossobucco met gremolata tot en met minder bekende gerechten als gekonfijte zalm met venkel en sinaasappel, inclusief bijgerechten.

AuteurLouise Franc

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 336 pagina's
  • ISBN 9789461432469

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook