Van de plank

Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate. Of kies voor een Thaise -, Franse -, Zweedse – of veganistische borrelplank. Sluit een etentje af met een dessertplank en serveer frambozentaartjes, rijstepap en cheesecakes met limoen. 'Van de plank' is het perfecte cadeau-item voor de feestdagen en geeft inspiratie voor iedereen die op een originele manier voor de dag wil komen met iets lekkers. Van brunch tot en met dessert en van fruits-de- mer-plank tot en met een chocoplank. Zoet of hartig, oosters of mediterraans, hot & spicy of juist mild en kruidig. Elke plank bestaat uit drie gerechtjes en een korte lijst met aanvullende ingrediënten voor een maximaal feestelijk resultaat.

AuteurSabrina Fauda-Rôle

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 64 pagina's
  • ISBN 9789461432216

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Bersama

    Francis Kuijk

    De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank... bekijk 'Bersama'

  • Plants Only Kitchen

    Gaz Oakley

    'Plants Only Kitchen', reeds het derde kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley, biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en... bekijk 'Plants Only Kitchen'

  • Vegan East

    Milou van der Will

    Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: 'Vegan East' biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade... bekijk 'Vegan East'

  • Big Mamma's Cucina Popolare

    Big Mamma

    'Big Mamma's Cucina Popolare' biedt meer dan 130 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma... bekijk 'Big Mamma's Cucina Popolare'

  • Salad Days

    Ajda Mehmet

    In 'Salad Days' vind je manieren om simpele salades een upgrade te geven. Salades waarin de smaken de kans hebben gehad om aan elkaar te wennen en samen te smelten. Waar je eindeloos van wilt dooreten en waarbij er om het laatste beetje dressing... bekijk 'Salad Days'

  • Chinese Takeaway Veggie

    Kwoklyn Wan

    Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met 'Chinese Takeaway Veggie' de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn. In 'Chinese Takeaway Veggie' staan meer dan 70 recepten voor... bekijk 'Chinese Takeaway Veggie'

  • Thai

    Tove Nilsson

    Ontdek de aromatische Thaise keuken door zelf aan de slag te gaan. In 'Thai' staan meer dan 70 recepten, van basisgerechten en kruidenpasta's, tot en met snacks, salades, hoofdgerechten en zalige zoetigheden. Met 'Thai' breid je tevens je kennis uit over... bekijk 'Thai'

  • California dreamin'

    Vivian Lui

    Maak kennis met de Californische keuken, een van de meest avantgarde van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker. Proef de zee en maak een lentesalade met groene asperges en garnaaltjes, maak de lekkerste poké bowls of geniet... bekijk 'California dreamin''

  • The Curry Guy Veggie

    Dan Toombs

    'The Curry Guy Veggie' is de logische opvolger van de succestitels 'The Curry Guy' en 'The Curry Guy Easy'. Waar anders dan in India is de vegetarische keuken diepgeworteld in de cultuur, ruim 30% van de bevolking is er vegetariër... bekijk 'The Curry Guy Veggie'

  • Sous-vide

    Bas Robben

    Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken... bekijk 'Sous-vide'