Van de plank

Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate. Of kies voor een Thaise -, Franse -, Zweedse – of veganistische borrelplank. Sluit een etentje af met een dessertplank en serveer frambozentaartjes, rijstepap en cheesecakes met limoen. 'Van de plank' is het perfecte cadeau-item voor de feestdagen en geeft inspiratie voor iedereen die op een originele manier voor de dag wil komen met iets lekkers. Van brunch tot en met dessert en van fruits-de- mer-plank tot en met een chocoplank. Zoet of hartig, oosters of mediterraans, hot & spicy of juist mild en kruidig. Elke plank bestaat uit drie gerechtjes en een korte lijst met aanvullende ingrediënten voor een maximaal feestelijk resultaat.
AuteurSabrina Fauda-Rôle
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789461432216
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Brunchplank: roerei, brood met avocado, pannenkoeken met fruit
Vlees, 45 min 8,0
-
Alpenplank: spek-sesamstengels, gesmolten kaas, groentefrites
Vlees, 45 min 8,0
-
Spaanse plank: inktvis-pintxos, pan con tomate, aardappeltortilla
Vis, 45 min 8,0
Alle Kookboeken van Good Cook
-
Comida Mexicana
Rosa Cienfuegos
'Comida Mexicana' biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen. Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla's, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in... bekijk 'Comida Mexicana'
-
Een ode aan groenten
Alice Zaslavsky
Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren... bekijk 'Een ode aan groenten'
-
Vegan JapanEasy
Tim Anderson
Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'
-
Hotpot
Bas Robben
Met 'Hotpot' leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele... bekijk 'Hotpot'
-
Dumplings & noedels
Pippa Middlehurst
Wontons, dumplings, overheerlijke ramen en andere noedelgerechten: met 'Dumplings & noedels' krijg je meer dan 70 recepten voor het lekkerste Aziatische comfort food en bovendien receptuur voor bijgerechten, snacks, sauzen en bouillons... bekijk 'Dumplings & noedels'
-
The Curry Guy Compleet
Dan Toombs
De beste Indiase (curry)recepten gebundeld: meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen, van Dan Toombs (a.k.a. The Curry Guy). 'The Curry Guy Compleet' geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien... bekijk 'The Curry Guy Compleet'
-
Slow
Louise Franc
'Slow' biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry's en chorizo... bekijk 'Slow'
-
Simply
Sabrina Ghayour
'Simply' bevat niet alleen een selectie van Sabrina Ghayours favoriete authentieke Perzische gerechten (met een twist) maar ook typische meltingpot-gerechten. Van lunch- en hoofdgerechten tot brood en zoetigheden. Een musthave voor liefhebbers van de Midden-Oosterse keuken... bekijk 'Simply'
-
Bersama
Francis Kuijk
De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank... bekijk 'Bersama'
-
Plants Only Kitchen
Gaz Oakley
'Plants Only Kitchen', reeds het derde kookboek van de succesvolle vegan chef-kok Gaz Oakley, biedt meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en... bekijk 'Plants Only Kitchen'