Bier in de keuken

In 'Bier in de keuken' combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht? En welk bier smaakt vervolgens het lekkerste bij je culinaire creatie? Melissa beschrijft het verhaal achter de combinatie bier en eten. Hoe combineer je eten en bier het beste? Welke items zijn handig in je voorraadkast? En dan snel over naar de praktijk: in de hoofdstukken So simple, Some effort, Show off en Say Cheese! geeft zij verrassende veelzijdige recepten, leuke weetjes en informatie over de te gebruiken biersoorten (altijd meerdere opties mogelijk).Van stoofpotjes tot chocoladetoetjes (met kriekbier!), van appelkruimeltaart tot pasta met krab en garnalen, van kebab tot asperges met luchtige hollandaisesaus. En daarbij besteed ze extra veel aandacht aan recepten met Nederlandse en Belgische bieren.

AuteurMelissa Cole

UitgeverijSpectrum

  • Hardcover
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789000366569

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum