F*cking Lecqer
            Indrukwekkende gerechten in een handomdraai - dat is de stijl van Daan van der Lecq, beter bekend als @chefvanderlecq. Zijn missie: laten zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kan iedereen iets bijzonders op tafel zetten. In dit boek vind je geen standaardindeling met voor-, hoofd- en nagerechten, maar een slimme formule: per categorie 5 topgerechten. Van 5 manieren om een hele kip te bereiden tot 5 verrassende recepten met ei, 5 broodjes die je móét proberen, 5 smaakvolle stoompakketjes en nog veel meer. In totaal 16 categorieën met elk 5 recepten, plus 3 extra hoofdstukken vol sausjes, steaksausjes en dressings - 98 recepten om mee uit te pakken. Van crispy rice-omelet tot Japanse gazpacho, van pasta met venkelworst tot salade met aardpeer en merguez, van triple vijg tarte tatin tot familierecepten zoals de gehaktballen van Daans moeder en de Indische saté van opa Pim: deze gerechten zijn simpelweg f*cking lecqer!
AuteurDaan van der Lecq
UitgeverijSpectrum
- Hardcover
 - 256 pagina's
 - ISBN 9789000400935
 
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                  
                  Ribeye op citroenrisotto
Vlees, 40 min 8,0
 - 
                
                  
                  Mierikswortel mosselen
Vis, 15 min 8,0
 - 
                
                  
                  Tonijn wakame stoompakketje
Vis, 25 min 8,0
 
Alle Kookboeken van Het Spectrum
- 
                
                  
                  F*cking Lecqer
Daan van der Lecq
Indrukwekkende gerechten in een handomdraai - dat is de stijl van Daan van der Lecq, beter bekend als @chefvanderlecq. Zijn missie: laten zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kan iedereen... bekijk 'F*cking Lecqer'
 - 
                
                  
                  De Zilveren Lepel per regio
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel per regio' neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië. Ontdek van elke regio de unieke ingrediënten en traditionele gerechten voor antipasti, primi, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts... bekijk 'De Zilveren Lepel per regio'
 - 
                
                  
                  RecipeTin Eats - Vanavond
Nagi Maehashi
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150... bekijk 'RecipeTin Eats - Vanavond'
 - 
                
                  
                  Simpel & Puur voor elke dag
Sanne van Lierop
Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? En zoals we van Sanne van Lierop gewend zijn: binnen no-time op tafel, met pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Elke dag genieten van... bekijk 'Simpel & Puur voor elke dag'
 - 
                
                  
                  Veggilaine
Ghislaine Voogd
Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze... bekijk 'Veggilaine'
 - 
                
                  
                  De Zilveren Lepel - Pasta
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'
 - 
                
                  
                  Noodles 101
Thomas Drinkenburg
Noodles: even snel en makkelijk als smaakvol en veelzijdig. Voor noodleliefhebber Thomas Drinkenburg - online beter bekend als Thomas Panterpoes - zijn noodles het ultieme comfortfood. Hoe vaak hij ze ook kookt en eet, ze zullen hem nooit vervelen... bekijk 'Noodles 101'
 - 
                
                  
                  Simpel & Puur
Sanne van Lierop
'Simpel & Puur' staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco's met... bekijk 'Simpel & Puur'
 - 
                
                  
                  Pien laat haar eten zien - vol 2
Pien Wekking
Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet... bekijk 'Pien laat haar eten zien - vol 2'
 - 
                
                  
                  Japan - het vegetarische kookboek
Nancy Singleton Hachisu
'Japan - het vegetarische kookboek' laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De 250 recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de... bekijk 'Japan - het vegetarische kookboek'