Zes seizoenen

Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. 'Zes seizoenen' verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten. De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten. Omarm de seizoenen en goed koken volgt vanzelf!

AuteurJoshua McFadden

UitgeverijSpectrum

  • Hardcover
  • 400 pagina's
  • ISBN 9789000359653

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum

  • Bier in de keuken

    Melissa Cole

    In 'Bier in de keuken' combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht?... bekijk 'Bier in de keuken'

  • Pizza

    Manon van Essen

    In 'Pizza' leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt maken én wat de beste en lekkerste toppings zijn. De recepten zijn snel, makkelijk én lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens met all time favorites en klassiekers... bekijk 'Pizza'

  • Funky vegan bakboek

    Emma Herngreen

    Emma Herngreen laat in het 'Funky vegan bakboek' zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming... bekijk 'Funky vegan bakboek'

  • Mezze

    Salma Hage

    Salma Hage brengt in 'Mezze' de rijke smaken van het Midden-Oosten samen. Ze legt het principe van de mezze-tafel uit, en geeft recepten voor de heerlijkste salades, groenten, gebak, brood, dips, gevulde lekkernijen, drankjes en zoete gerechtjes... bekijk 'Mezze'

  • 3 ingrediënten bakboek

    Sarah Rainey

    Het '3 ingrediënten bakboek' maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude... bekijk '3 ingrediënten bakboek'

  • Gelukseten

    Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

    Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en depressies. In deze Scandinavische bestseller... bekijk 'Gelukseten'

  • Het Franse kookatelier

    Marjorie Taylor & Kendall Smith Franchini

    'Het Franse kookatelier' is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het boek bevat meer dan 130 recepten, waarin je Franse kooktechnieken worden aangeleerd op een benaderbare manier... bekijk 'Het Franse kookatelier'

  • Estée kookt

    Estée Strooker

    In 'Estée kookt' laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf... bekijk 'Estée kookt'

  • Zes seizoenen

    Joshua McFadden

    'Zes seizoenen' verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Omarm de seizoenen... bekijk 'Zes seizoenen'

  • De vitale keuken

    Mimi Spencer & Sam Rice

    Naarmate je ouder wordt is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Maar met onze drukke levens is dit helaas niet altijd even gemakkelijk. Mimi Spencer en Sam Rice hebben de oplossing: 'De vitale keuken'... bekijk 'De vitale keuken'