Zes seizoenen

Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. 'Zes seizoenen' verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten. De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten. Omarm de seizoenen en goed koken volgt vanzelf!

AuteurJoshua McFadden

UitgeverijSpectrum

  • Hardcover
  • 400 pagina's
  • ISBN 9789000359653

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum

  • Asian Soul Food

    Carl Lemette & Mas van Putten

    Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met culinaire reiservaringen... bekijk 'Asian Soul Food'

  • De Vegetarische Zilveren Lepel

    diverse auteurs

    'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en... bekijk 'De Vegetarische Zilveren Lepel'

  • Vanavond vegan

    Angela Liddon

    Angela Liddon, een van de bekendste vegan influencers en koks, biedt met 'Vanavond vegan' een boek boordevol plantaardige avondmaaltijden. Maaltijden die zo lekker en makkelijk zijn dat je iedere carnivoor ermee kan verleiden... bekijk 'Vanavond vegan'

  • Green

    Elly Pear

    'Green' laat zien hoe je op écht eenvoudige manier je maaltijden kunt transformeren naar overheerlijke, tijdbesparende vegetarische en vegan gerechten voor doordeweeks, en naar inventieve, iets uitgebreidere weekendmaaltijden... bekijk 'Green'

  • Intermittent fasting

    Hannah Vreugdenhil

    Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt... bekijk 'Intermittent fasting'

  • Blue zones kookboek

    Dan Buettner

    Dan Buettner is de National Geographi- onderzoeker die de blue zones (de vijf plekken in de wereld waar mensen het oudste worden) ontdekte en de term groot maakte. Waarom worden de mensen in deze gebieden zo oud? En waarom blijven ze zo lang... bekijk 'Blue zones kookboek'

  • Bijzonder simpel

    Alison Roman

    Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in 'Bijzonder simpel'! De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer... bekijk 'Bijzonder simpel'

  • It's a wrap

    No Fairytales

    In het kookboek 'It's a wrap' vind je 50 snelle, makkelijke en verrassende recepten voor elke dag en voor iedere gelegenheid. Een tortilla als saladebowl of als dunne pizzabodem? Enchilada's? Quesadilla's? Het kan allemaal... bekijk 'It's a wrap'

  • De Zilveren Lepel - Classic

    diverse auteurs

    'De Zilveren Lepel - Classic' biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek 'De Zilveren Lepel'. In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste... bekijk 'De Zilveren Lepel - Classic'

  • Goed eten

    Tom Hunt

    Eco-chef-kok Tom Hunt laat in zijn nieuwste kookboek 'Goed eten' zien hoe eenvoudig het is om heerlijk en duurzaam te eten: overheerlijke, veelal plantaardige, recepten, van ontbijt tot salade en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen... bekijk 'Goed eten'