Alles moet op

Verspilling van voedsel is een zeer actueel thema: jaarlijks gooit een gemiddeld gezin bijna 15% van hun voedsel weg. Steeds meer mensen voelen de noodzaak om bewuster bezig te zijn met voedsel. In dit boek draait het om efficiënt en bewust omgaan met eten, zowel bij het kopen als bij het koken. Een kookboek met eerlijke, simpele gerechten, waarvoor je niet steeds opnieuw boodschappen hoeft te doen. Gevarieerde gerechten voor een groot publiek waarbij wordt uitgegaan van wat je in huis hebt. Het laat zien hoe je ingrediënten die je hebt gekocht op verschillende manieren kunt gebruiken, zodat je zo min mogelijk eten verspilt. Ook vertelt dit boek hoe je overgebleven eten moet bewaren om het later te hergebruiken. Met dit boek leer je moeiteloos creatiever en gezonder koken!

AuteurReini Smit

UitgeverijTerra Lannoo

  • Paperback
  • 164 pagina's
  • ISBN 9789089895707

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Terra Lannoo