Couscous - de nieuwe keuken
Couscous, één van de belangrijkste gerechten uit Noord Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete, vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het hoort, eet het op de traditionele manier met lamsvlees, kip of vis en zeven groenten. 'Couscous - de nieuwe keuken' bevat smakelijke recepten van veel snel en eenvoudig te bereiden gerechten en salades, maar ook van traditionele Noord-Afrikaanse couscousschotels. En wist u dat je met couscous ook heerlijke zoete gerechten kunt maken, zoals een dessert met amandelen en honing dat onder meer op Marokkaanse bruiloften wordt gegeten?
AuteurManon Sikkel & Michiel Klønhammer
UitgeverijUitgeverij Becht
- Paperback
- 72 pagina's
- ISBN 9789023011156
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Linzensoep met paprika en couscous
Vegetarisch, 65 min 8,0
-
Zeewolf in saffraansaus met couscous en peultjes
Vis, 25 min 7,0
-
Ovenschotel met ham, kaas en couscous
Vlees, 30 min 8,0
-
Groene couscoustaart met gehakt en spinazie
Vlees, 50 min 7,0
-
Mesfouf met rozijnen en honing
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over couscous
-
Vrijdag couscousdag
Rachida Ahali
Het is verrassend hoeveel variatie een couscousmaaltijd kan bieden. Dat laat Rachida Ahali in 'Vrijdag couscousdag' overduidelijk zien. In dit boek staan 52 smakelijke couscousgerechten - vegetarisch, met... bekijk 'Vrijdag couscousdag'
-
Tajines en couscous
Marianne Magnier-Moreno
Ontdek de lekkerste recepten voor tajines en couscous. Van de klassieke maar altijd overheerlijke tajine van lamsvlees met pruimedanten en de couscous met zeven soorten groenten tot recepten vol... bekijk 'Tajines en couscous'
-
Tajines & couscous
Laurence du Tilly
Ontdek hoe lekker tajines van vlees, vis en groenten en couscousgerechtens kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel... bekijk 'Tajines & couscous'
-
Couscous - de nieuwe keuken
Manon Sikkel & Michiel Klønhammer
Couscous, één van de belangrijkste gerechten uit NoordAfrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens verrassend... bekijk 'Couscous - de nieuwe keuken'