Couscous - de nieuwe keuken

Couscous, één van de belangrijkste gerechten uit Noord Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete, vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het hoort, eet het op de traditionele manier met lamsvlees, kip of vis en zeven groenten. 'Couscous - de nieuwe keuken' bevat smakelijke recepten van veel snel en eenvoudig te bereiden gerechten en salades, maar ook van traditionele Noord-Afrikaanse couscousschotels. En wist u dat je met couscous ook heerlijke zoete gerechten kunt maken, zoals een dessert met amandelen en honing dat onder meer op Marokkaanse bruiloften wordt gegeten?

AuteurManon Sikkel & Michiel Klønhammer

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Paperback
  • 72 pagina's
  • ISBN 9789023011156

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over couscous