Strooigoed

Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas. Met 'Strooigoed' in de hand kun je de leukste creaties maken: je eigen chocoladeletters, taaitaaipoppen, borstplaat, schuimpjes en meer. Bovendien geeft 'Strooigoed' je ook recepten voor geglazuurde kerstkransjes en een huisje van gingerbread. Serveer op pakjesavond een over de top worteltaart met witte chocolade en kruidnoten of vegan brownie kadootjes met kokos. Dit boek brengt je helemaal in de sfeer voor de Sinterklaasperiode en geeft een kleine toegift naar Kerst. Maar eigenlijk kun je dit boek bij elke gelegenheid tevoorschijn halen: Sinterklaas, Kerst, verjaardagspartijtjes en meer. Of zomaar, in het weekend: want een lekkere banketstaaf met amandelspijs gaat er altijd wel in!
AuteurAnne-Marij de Koning
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789461431790
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Banketstaaf met amandelspijs
Vegetarisch, 90 min 8,0
-
Taaitaaipoppen
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Glutenvrije pepernoten
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken over taart & gebak
-
3 ingrediënten bakboek
Sarah Rainey
Het '3 ingrediënten bakboek' maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude... bekijk '3 ingrediënten bakboek'
-
Strooigoed
Anne-Marij de Koning
Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en gevuld speculaas... bekijk 'Strooigoed'
-
Cheesecake
Sabine Koning
Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. Maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning... bekijk 'Cheesecake'
-
Koekjesbijbel
Rutger van den Broek
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met 'Koekjesbijbel' gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken... bekijk 'Koekjesbijbel'
-
Bananabread
Christelle Huet-Gomez
In 'Bananabread' vind je eindeloos veel inspiratie voor bananenbrood. Naast een klassiek recept voor bananenbrood, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananenbrood uit jouw... bekijk 'Bananabread'
-
Pavlova & Meringue
Lene Knudsen
In 'Pavlova & Meringue' leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke... bekijk 'Pavlova & Meringue'
-
Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z
Rutger van den Broek
'Bakbijbel' biedt meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot ultieme brownies, friandises, tulband... bekijk 'Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z'
-
Tarte Tatin
Ginette Mathiot
Biscuits, brioches, macarons, madeleines, meringues, petits fours, savarins, soufflés, of een Tarte Tatin moeilijk te maken? Zelfs het meest complexe Franse gebak is een som van de juiste technieken... bekijk 'Tarte Tatin'
-
Chocolade mug cakes
Sandra Mahut
Chocoladecake is en blijft favoriet! En een eenpersoons-chocoladecakeje direct bakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen 2 minuten staat er een heerlijke traktatie klaar... bekijk 'Chocolade mug cakes'
-
Klassiekers van Paul Hollywood
Paul Hollywood
Een goudbruin gebakken taart, knapperige quiche of een simpele, gestoomde pudding; de recepten in 'Klassiekers van Paul Hollywood' zijn een perfecte aanvulling op je bakrepertoire... bekijk 'Klassiekers van Paul Hollywood'