Zelfgebakken

Deze prachtige collectie van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over! Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken met dit boek vol recepten uit alle delen van de wereld. Laat je verleiden door alombekende favorieten, zoals Hollandse appeltaart, gevulde speculaas en sachertorte, en maak tevens kennis met nieuwe, exotische delicatessen - denk aan honingzoete baklava, Caribische fruitcake of Filippijnse kaasbroodjes. Een heldere beschrijving van baktechnieken, ingrediënten en keukenbenodigdheden, samen met historische weetjes en interessante achtergronden voor elk recept, maken dit boek helemaal af. Het is een droom voor thuisbakkers en een geweldig boek om lekker in te lezen.
AuteurGaitri Pagrach-Chandra
UitgeverijKosmos Uitgevers
- Hardcover
- 320 pagina's
- ISBN 9789021550053
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Boterkoek met amandelen en hazelnoten
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Turkse pizza
Vlees, 150 min 8,0
-
Mangokwarktaart
Vegetarisch, 75 min 8,0
-
Klassieke gevulde speculaas
Vegetarisch, 55 min 8,0
Alle Kookboeken over taart & gebak
-
BAK!
Paul Hollywood
In 'BAK!' geeft meesterbakker Paul Hollywood in zes hoofdstukken zijn favoriete recepten voor cakes en koekjes, diverse soorten broden, desserts, taarten en hartige pies en snacks als saucijzenbroodjes en empanadas... bekijk 'BAK!'
-
Bak & relax
Jessica Elliott Dennison
Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met 'Bak & relax' van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning... bekijk 'Bak & relax'
-
Manis
Francis Kuijk
'Manis' verenigt is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na 'Basisboek Indonesisch' en 'Bersama' dompelt Francis Kuijk je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts. Naast de overbekende spekkoek... bekijk 'Manis'
-
De Bakatlas
Rutger van den Broek
In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'
-
Belinda's Homemade Cookies
Belinda MacDonald
In 'Belinda's Homemade Cookies' vind je recepten voor 66 koekjes en plaatkoeken: van Belinda's eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons. De auteur vertelt met passie en humor waar ze de recepten ontdekte en hoe ze... bekijk 'Belinda's Homemade Cookies'
-
Banketbakker
Claire Saffitz
'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal Dessert Person en Bon Appétit, spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan... bekijk 'Banketbakker'
-
De zoete bakplaat
Rukmini Iyer
Laat de oven het werk doen - ook voor de lekkerste zoete baksels, toetjes en desserts. In 'De zoete bakplaat' van bestsellerauteur en koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer vind je de heerlijkste recepten voor cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies... bekijk 'De zoete bakplaat'
-
Van de vegan bakker
Rodolphe Landemaine
Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht... bekijk 'Van de vegan bakker'
-
Verrukkelijk vegan bakken
Anthea Cheng
De taarten, koekjes, muffins en repen in 'Verrukkelijk vegan bakken' maken instant blij! Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er... bekijk 'Verrukkelijk vegan bakken'
-
Taartbijbel
Hans Spitsbaard
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard (winnaar van het vijfde seizoen van 'Heel Holland Bakt') je alle kneepjes van het bakken van taarten. 'Taartbijbel' biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten... bekijk 'Taartbijbel'