Vis
'Vis' is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90 recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen. In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.
AuteurGaël Orieux
UitgeverijUitgeverij Terra
- Hardcover
- 384 pagina's
- ISBN 9789089898289
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Zeebrasem met vijgen
Vis, 40 min 8,0
-
Octopus met kersen
Vis, 180 min 8,0
-
Wulken met zeewierpersillade
Vis, 35 min 8,0
Alle Kookboeken over vis
-
Foolproof vis
Libby Silbermann
'Foolproof vis' is hét kookboek met 60 onfeilbare recepten met heerlijke vis en zeevruchten en de waardige opvolger van 'Foolproof uit één pan'. Met 'Foolproof vis' verdwijnen je zorgen over het fileren, garen en bereiden van vis als sneeuw voor de zon... bekijk 'Foolproof vis'
-
Eat this fish
Hendrik en Kamiel Buysse
Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele, eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee... bekijk 'Eat this fish'
-
Vis
Gaël Orieux
'Vis' is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90 recepten zijn opgedeeld... bekijk 'Vis'
-
Vis voor beginners
Mirjam van der Rijst
In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar 'Vis voor beginners' is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij... bekijk 'Vis voor beginners'
-
Vis voor elke dag
Bart van Olphen
'Vis voor elke dag' biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt... bekijk 'Vis voor elke dag'
-
Bart's Fish Tales
Bart van Olphen
In 'Bart's Fish Tales' reist Bart van Olphen de wereld over naar duurzame visserijen met vissers die op een dier- en oceaanvriendelijke manier vissen en laat hij ons in 100 recepten kennismaken... bekijk 'Bart's Fish Tales'
-
Vis uit blik
Bart van Olphen
Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. 'Vis uit blik' is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Kookinspiratie voor alle vis uit blik... bekijk 'Vis uit blik'
-
Ceviche
Fiona Taïeb
Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru. Met dit kookboek leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade... bekijk 'Ceviche'
-
De Zilveren Lepel Vis
diverse auteurs
De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten die puur en eerlijk zijn bereid. Deze visbijbel bevat meer dan 200 authentieke recepten... bekijk 'De Zilveren Lepel Vis'
-
Vis in 30 minuten
diverse auteurs
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Dat blijkt ten overvloede uit 'Vis in 30 minuten'. Er is keuze uit talloze soorten en bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid... bekijk 'Vis in 30 minuten'