Kookboeken van Kosmos Uitgevers
- 
                
                    Het tapasboekSimone Ortega & Ines Ortega 'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla espanola (Spaanse tortilla). De uiterst authentieke... bekijk 'Het tapasboek' 
- 
                
                    Bismilla ArabiaNadia Zerouali & Merijn Tol Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch-mediterrane wereld gaan Nadia en Merijn verder op ontdekkingstocht. In 'Bismilla Arabia' proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het... bekijk 'Bismilla Arabia' 
- 
                
                    Rick Stein ontdekt de OriëntRick Stein 'Rick Stein ontdekt de Oriënt' is een ambitieuze zoektocht naar de authentieke oosterse keuken, buiten de gebaande paden en toeristische trekpleisters. In dit boek maakt Rick ons deelgenoot... bekijk 'Rick Stein ontdekt de Oriënt' 
- 
                
                    WereldgerechtenGordon Ramsay In elk hoofdstuk in 'Wereldgerechten' behandelt de Britse topkok een van de tien wereldkeukens en geeft hij zijn eigen favoriete gerechten prijs. Ook beschrijft Ramsay bij elke keuken in glasheldere taal... bekijk 'Wereldgerechten' 
- 
                
                    A piece of cakeLeila Lindholm In 'A piece of cake' vind je meer dan 200 van de allerbeste bakrecepten van de Zweedse tv-kok Leila Lindholm. Van koekjes, cakejes en verjaardagstaarten tot typisch Zweedse broden, inclusief de jam die je... bekijk 'A piece of cake' 
- 
                
                    Altijd trekHerman den Blijker 'Altijd trek' is het eerste boek van Den Blijker dat zich niet alleen richt op de thuiskok, maar ook op de tv-kijkers die Herman willen zien. Met de vele stoere foto's kan de lezer een dag meereizen met de beroemdste... bekijk 'Altijd trek' 
- 
                
                    De Indiase keuken van AnjumAnjum Anand Aan de hand van meer dan 100 eenvoudige maar overheerlijke gerechten neemt Anjum ons mee op een culinaire rondreis door haar betoverend mooie vaderland. Met frisse recepten... bekijk 'De Indiase keuken van Anjum' 
- 
                
                    MeatAdrian Richardson De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met 'Meat' brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson vertelt alles wat hij weet over rund-, varkens- en... bekijk 'Meat' 
- 
                
                    Jamie's AmerikaJamie Oliver Amerika is het land van fastfood, cola en supersize-porties. Of heeft het meer te bieden? Jamie Oliver reist naar de VS en ontdekt dat Amerika niet één groot land is, maar een bouillabaisse van tientallen... bekijk 'Jamie's Amerika' 
- 
                
                    River Cafe Klassiek Italiaans KookboekRose Gray & Ruth Rogers In het 'River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek' geven Rose en Ruth hun eigen interpretatie aan traditionele en soms zelfs geheime familierecepten uit de Italiaanse keuken. Een magnifiek... bekijk 'River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek'