De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken. Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).
AuteurMarcus Polman
UitgeverijCarrera Culinair
- Hardcover
- 260 pagina's
- ISBN 9789048843978
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gebakken tong (sole meunière)
Vis, 25 min 8,0
-
Luikse runderstoof
Vlees, 150 min 8,0
-
Reuben sandwich
Vlees, 25 min 8,0
-
Red velvet cake
Vegetarisch, 70 min 8,0
-
Vissticks met ravigottesaus
Vis, 30 min 8,0
Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers
-
Elle Eten Hitparade
Tal Maes
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag... bekijk 'Elle Eten Hitparade'
-
Chocoladebijbel
Kees Raat
Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in 'Chocoladebijbel' de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en... bekijk 'Chocoladebijbel'
-
De bijbel van de Franse keuken
Alain Caron
Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. 'De bijbel van de Franse keuken' is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen... bekijk 'De bijbel van de Franse keuken'
-
Stamppotbijbel
Werner Drent
Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in 'Stamppotbijbel' de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot... bekijk 'Stamppotbijbel'
-
De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben
Marcus Polman
De redactie van FavorFlav.com stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld... bekijk 'De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'
-
Sergio's smaakmakers
Sergio Herman
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus... bekijk 'Sergio's smaakmakers'
-
Worstbijbel
Meneer Wateetons
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd... bekijk 'Worstbijbel'
-
Uit huis met Jet
Jet van Nieuwkerk
Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten... bekijk 'Uit huis met Jet'
-
Koekjesbijbel
Rutger van den Broek
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met 'Koekjesbijbel' gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken... bekijk 'Koekjesbijbel'
-
Broodbijbel
Hiljo Hillebrand
Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand neemt je mee in de wereld van het brood. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood... bekijk 'Broodbijbel'