Kookboeken van Good Cook
-
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met... bekijk 'Recepten uit Venetië'
-
New York - recepten uit de Big Apple
Marc Grossman
Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typische New Yorkse gerechten zoals ze in de 'Big Apple' zelf worden bereid. Van... bekijk 'New York - recepten uit de Big Apple'
-
Ceviche
Fiona Taïeb
Ceviche is een rauwe visschotel die vooral populair is in Latijns-Amerikaanse landen en zijn oorsprong vindt in Peru. Met dit kookboek leer je de perfecte ceviche te bereiden. Ceviche van zalm, makreel, sardine, tonijn, dorade... bekijk 'Ceviche'
-
Selamat makan!
Sandra Mahut
Met dit kookboek zet je binnen een handomdraai exotische Balinese gerechten op tafel. Mie en nasi gorenggerechten, sambals, vegetarische gerechten als gado gado en smoothies; allemaal gebaseerd op de... bekijk 'Selamat makan!'
-
À la mère de famille
Julien Merceron
'À la mère de famille' van Julien Merceron bevat de lekkerste recepten van de oudste patisserie, chocolaterie en confiserie van Parijs. Met dit kookboek kan u al deze lekkernijen in uw eigen keuken maken... bekijk 'À la mère de famille'
-
Tapas, 80 recepten stap voor stap
Valérie berry
Tover in een handomdraai een keur aan tapas op je bord. Van klassiekers als albóndigas (gehaktballetjes), tortillas, patatas bravas, sardinas en escabeche tot en met de feestelijke banderillas... bekijk 'Tapas, 80 recepten stap voor stap'
-
Het Farmhouse Cookbook
Sarah Mayor
'Het Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivel... bekijk 'Het Farmhouse Cookbook'
-
Pizza
Alba Pezone
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'
-
Fingerfood, 80 recepten stap voor stap
Yasmin Othman
Het eten van kleine hapjes is erg populair en het leuke van fingerfood is dat je dit op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken: bijvoorbeeld als hapjes op een feest... bekijk 'Fingerfood, 80 recepten stap voor stap'
-
Groenten, 80 recepten stap voor stap
Molly Brown
Van gewone pieper tot vergeten groenten: niets is lekkerder en populairder dan variëren met groenten. 'Groenten, 80 recepten stap voor stap' leert je alle basistechnieken. Een zeer praktisch... bekijk 'Groenten, 80 recepten stap voor stap'