De Vegetarische Zilveren Lepel

De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. 'De Vegetarische Zilveren Lepel' bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts. Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altijd al vegetarisch waren, maar ook moderne recepten met ingrediënten uit andere culinaire culturen om ze een vegetarische twist te geven. Denk aan Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, of hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool, en Bietengazpacho met venkel. De Italiaanse keuken op zijn best!

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijSpectrum

  • Hardcover
  • 384 pagina's
  • ISBN 9789000379033

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum