Whole food voor elke dag

Whole food is een trend: puur en bewust koken met natuurlijke ingrediënten en met aandacht voor wat je binnenkrijgt. Amy Chaplin laat je zien hoe leuk, gemakkelijk en ongelooflijk smaakvol vegetarisch koken kan zijn. In 'Whole food voor elke dag' vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Transformeer een eenvoudig groentegerecht in iets spectaculairs door er de juiste dressing aan toe te voegen. Voeg noten of zaden toe en vergroot de voedingswaarde van je gerecht onmiddellijk. Maak zelf crackers, boters, melk en sauzen. Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt variëren en combineren. Zij moedigt je aan om lokale en organische ingrediënten te zoeken, je voorraadkast te vullen met voedingsrijke ingrediënten, leert je gerechten van tevoren te bereiden, en thuis te koken! Eet de hele week lekker en gezond met voedingsmiddelen die essentieel zijn voor een gezond dieet: zaden, noten, fruit en groenten, hele granen en plantaardig voedsel.

AuteurAmy Chaplin

UitgeverijSpectrum

  • Hardcover
  • 400 pagina's
  • ISBN 9789000362387

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum