Snel, gezond & lekker

In 'Snel, gezond & lekker' vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten. Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en smaak. 2. Organisatie: zet de benodigde ingrediënten alvast klaar, volg daarna de volgorde van het recept, en maak meerdere onderdelen van je maaltijd tegelijkertijd klaar. 3. Snelheid door gewoonte: alle recepten kosten slechts tien minuten of nog minder tijd om te maken. Als je eenmaal op deze manier hebt leren koken, gaat dat steeds gemakkelijker. Snel te leren en snel te maken!

AuteurSue Quinn

UitgeverijTerra Lannoo

  • Paperback
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789089897534

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Terra Lannoo

  • Blauw

    Meta van den Boomen

    Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten... bekijk 'Blauw'

  • Neni's Tel Aviv

    Haya Molcho & Elihay Biran

    Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho... bekijk 'Neni's Tel Aviv'

  • Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

    Pascale Naessens

    Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar nieuwe boek focust ze op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding... bekijk 'Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten'

  • Noosh-e-Jaan

    Tieme Hermans

    Tieme Hermans fietste vanuit zijn woonplaats Zwolle in twee en een half jaar naar Bali. Overal werd hij gastvrij ontvangen en maakte hij kennis met de authentieke volkskeukens. In dit boek neemt Tieme je mee op avontuur en presenteert hij 32 bijzondere recepten... bekijk 'Noosh-e-Jaan'

  • Het keto plan

    Julie van den Kerchove

    Julie van den Kerchove laat je in haar derde boek kennismaken met de keto-keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis. Ze toont met een praktisch stappenplan en 70 gluten- en suikervrije recepten... bekijk 'Het keto plan'

  • Sabor Sabor

    Sandra Alvarez

    Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez besloot haar traditionele familierecepten - van Santiago de Compostella tot Ibiza - eenvoudiger, moderner en gezonder te maken... bekijk 'Sabor Sabor'

  • Puur & lichter

    Pascale Naessens

    Wil je afvallen en lukt het maar niet, dan is dit boek zeker iets voor jou. Na de korte en duidelijk onderbouwde inleiding door William Cortvriendt kun je de theorie meteen omzetten in de praktijk met de heerlijke recepten van Pascale Naessens... bekijk 'Puur & lichter'

  • Het restjeskookboek

    diverse auteurs

    In 'Het restjeskookboek' vind je allerlei creatieve recepten waarmee je voedselverlies in de keuken tot een minimum beperkt. Je ontdekt er recepten, samen met tips en variaties, die je helpen om in een handomdraai met kastoverschotjes en keukenrestjes... bekijk 'Het restjeskookboek'

  • Wildplukken

    Leoniek Bontje & Yvet Noordermeer

    Leer de meest voorkomende eetbare wilde planten te herkennen en te gebruiken met 'Wildplukken' in de hand. Leoniek Bontje en Yvet Noordermeer nemen je in dit boek mee op plukdagen door het hele jaar. Met de oogst van een plukdag bereid je... bekijk 'Wildplukken'

  • Brood is goud

    Massimo Bottura

    Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren... bekijk 'Brood is goud'