De 4 seizoenen keuken

'De 4 seizoenen keuken' is een levendige viering van verse producten en de veranderlijke stemming van seizoenen. Michele Cranston haalt inspiratie uit de Méditerranée, het Midden-Oosten, Azië en de Pacific, voor het opnieuw bedenken van oude en vertrouwde favorieten en het creëren van nieuwe en verrassende smaakcombinaties in dit feest voor de zintuigen. Dit boek zit boordevol met aanwijzingen en tips over hoe je verschillende soorten seizoensproducten kunt selecteren en kiezen en geeft je veel handige technieken om het leven in de keuken iets simpeler te maken. De seizoenskeuken catert voor alle eetgelegenheden en is een essentiële keukenbenodigdheid voor aspirant-koks op elk niveau.

AuteurMichele Cranston

UitgeverijUnieboek - Van Dishoeck

  • Paperback
  • 400 pagina's
  • ISBN 9789085744900

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck