Moelleux

Wie kent dit onweerstaanbare Franse dessert niet: een moelleux van chocolade waarbij het vloeibare lekkers omringd wordt door een heerlijk cakedeeg. Maar om moelleux te maken hoef je je helemaal niet te beperken tot dit ene recept. Zowel in het deeg als in het vloeibare hart kan je enorm variëren. En wat dacht je van een hartige moelleux als origineel voorgerecht? In 'Moelleux, verrassende zoete en hartige cakejes met een smeuïg hart' vind je tal van originele en smakelijke ideeën voor zoete en hartige moelleux: moelleux met peren, walnoten en blauwe kaas, moelleux met rum en rozijnen, moelleux met appel en kaneel, moelleux met banaan en chocolade, moelleux met bosbessen en witte chocolade, moelleux met tomaat en comté... Het water loopt je in de mond als je de foto's ziet. Verras je gasten met dit feestelijke voorgerecht of dessert en geniet er zelf ook van.

AuteurSylvie Aït-Ali

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Hardcover
  • 168 pagina's
  • ISBN 9789002240553

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over taart & gebak