Kookboeken op uitgever
Rubrieken
-
Good Cook
266
-
Kosmos Uitgevers
116
-
Becht / HarperCollins Holland
174
-
Unieboek
71
-
Inmerc
46
-
De Lantaarn
41
-
Standaard Uitgeverij
35
-
Tirion Uitgevers
28
-
Caplan Books
18
-
Mo'Media
17
-
Carrera Uitgevers
81
-
Nieuw Amsterdam
32
-
Uitgeverij Contact
12
-
The House of Books
8
-
WPG
7
-
Aerial Media Company
6
-
Het Spectrum
41
-
Uitgeverij Podium
4
-
De Boekenmakers
3
-
24Kitchen
1
-
Fontaine Uitgevers
42
-
Lev.
1
-
Citrus
3
-
Forte Culinair
5
-
Sauberhaus
1
-
Uitgeverij Lannoo
106
-
Uitgeverij Pig Butts
8
-
Uitgeverij Terra
115
Nieuwe kookboeken in de rubriek Uitgevers
-
Boustany
Sami Tamimi
In Boustany - Arabisch voor 'mijn tuin' - viert Sami Tamimi de rijke smaken en tradities van de Palestijnse keuken met meer dan 100 inspirerende vegetarische (en deels vegan) recepten. Van eenvoudige groente- en graangerechten tot geurige... bekijk 'Boustany'
-
Persiana Easy
Sabrina Ghayour
In 'Persiana Easy' staat het gemak waarmee je kookt centraal: easy does it. Recepten die toegankelijk zijn, geen ingewikkelde technieken vereisen, en voor werkelijk iedereen maakbaar zijn. Het resultaat is Perzische gerechten bomvol smaak... bekijk 'Persiana Easy'
-
Fusao
Ixta Belfrage
Bestsellerauteur Ixta Belfrage combineert haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots met haar inventieve culinaire talent tot smaakcombinaties die al je zintuigen prikkelen. Ze biedt je in 'Fusao' in 80 zonovergoten recepten... bekijk 'Fusao'
-
Zelf jam maken
Lise Bienamié & Sabrina Delattre
Lise Bienamié & Sabrina Delattre geven in 'Zelf jam maken' een beschrijving van 50 vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender creaties... bekijk 'Zelf jam maken'
-
Eat NYC
Yasmin Newman
New York City is een wereld op zich, zeker als het om eten gaat! Van all American classics tot de nieuwste culinaire ontwikkelingen: hier moet je zijn. Voor wie die melting pot thuis wil beleven, biedt 'Eat NYC' de 55 meest legendarische recepten... bekijk 'Eat NYC'
-
Veggie in de airfryer
Simone van der Koelen
In 'Veggie in de airfryer' vind je 75 overheerlijke vegetarische gerechten die je kunt bereiden in de airfryer. Van lichte maaltijden tot schotels, pasta, rijst, hartige taarten en quiches. En natuurlijk ook een aantal goede take-away copycats... bekijk 'Veggie in de airfryer'
-
Dip in
Sonali Shah
'Dip in' biedt 80 internationale en verrassende spreads, dipsauzen & meer voor elke gelegenheid: bij de lunch, barbecue of feestje; als snack of bijgerecht en zelfs volledige maaltijden door meerdere dips samen te stellen. Skordalia, de fluweelzachte... bekijk 'Dip in'
-
For the love of lemons
Letitia Clark
When life gives you lemons... Dan maak je er heerlijke Italiaanse gerechten mee! Dat bewijst Letitia Clark in dit zonnige kookboek vol gerechten waarin (een vleugje) citroen schittert: 'For the love of lemons'. Maak gestoofde kip met artisjok... bekijk 'For the love of lemons'
-
De Zilveren Lepel per regio
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel per regio' neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië. Ontdek van elke regio de unieke ingrediënten en traditionele gerechten voor antipasti, primi, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts... bekijk 'De Zilveren Lepel per regio'
-
Thai Made Easy
Yui Miles
De in Bangkok geboren en getogen Yui Miles laat zien dat de Thaise keuken niet ingewikkeld hoeft te zijn en presenteert in 'Thai Made Easy' recepten die iedereen makkelijk kan volgen. De meeste gerechten kun je binnen een half uur... bekijk 'Thai Made Easy'