Keto in 5

Miljoenen mensen zweren bij een 'low carb, high fat'-levensstijl. Hoe werkt het ketodieet? Bij het ketodieet eet je veel vetten en weinig koolhydraten. Als het lichaam weinig koolhydraten binnenkrijgt, spreekt het vetten aan voor energie en schakelt het dus sneller over op vetverbranding. Het dieet is vernoemd naar het proces dat ketose wordt genoemd, het afbreken van vetten tot zogenaamde ketonen. Het werkt heel goed bij mensen die af willen vallen en beter in hun vel willen zitten. Klinkt ingewikkeld? Is het niet. En zeker niet met deze Canadese bestseller die uitkomst biedt aan iedereen die wel keto wil eten maar niet veel tijd heeft zich erin te verdiepen. 'Keto in 5' bevat maar liefst 130 recepten die in een handomdraai op tafel staan. En het unieke eraan is: elk gerecht bestaat uit slechts vijf makkelijk te verkrijgen ingrediënten. Met 'Keto in 5' kun je eindeloos variëren én je aan je nieuwe levensstijl houden.

AuteurJen Fisch

UitgeverijSpectrum

  • Paperback
  • 208 pagina's
  • ISBN 9789000372973

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum

  • Vanavond vegan

    Angela Liddon

    Angela Liddon, een van de bekendste vegan influencers en koks, biedt met 'Vanavond vegan' een boek boordevol plantaardige avondmaaltijden. Maaltijden die zo lekker en makkelijk zijn dat je iedere carnivoor ermee kan verleiden... bekijk 'Vanavond vegan'

  • Green

    Elly Pear

    'Green' laat zien hoe je op écht eenvoudige manier je maaltijden kunt transformeren naar overheerlijke, tijdbesparende vegetarische en vegan gerechten voor doordeweeks, en naar inventieve, iets uitgebreidere weekendmaaltijden... bekijk 'Green'

  • Intermittent fasting

    Hannah Vreugdenhil

    Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt... bekijk 'Intermittent fasting'

  • Blue zones kookboek

    Dan Buettner

    Dan Buettner is de National Geographi- onderzoeker die de blue zones (de vijf plekken in de wereld waar mensen het oudste worden) ontdekte en de term groot maakte. Waarom worden de mensen in deze gebieden zo oud? En waarom blijven ze zo lang... bekijk 'Blue zones kookboek'

  • Bijzonder simpel

    Alison Roman

    Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in 'Bijzonder simpel'! De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer... bekijk 'Bijzonder simpel'

  • It's a wrap

    No Fairytales

    In het kookboek 'It's a wrap' vind je 50 snelle, makkelijke en verrassende recepten voor elke dag en voor iedere gelegenheid. Een tortilla als saladebowl of als dunne pizzabodem? Enchilada's? Quesadilla's? Het kan allemaal... bekijk 'It's a wrap'

  • De Zilveren Lepel - Classic

    diverse auteurs

    'De Zilveren Lepel - Classic' biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek 'De Zilveren Lepel'. In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste... bekijk 'De Zilveren Lepel - Classic'

  • Goed eten

    Tom Hunt

    Eco-chef-kok Tom Hunt laat in zijn nieuwste kookboek 'Goed eten' zien hoe eenvoudig het is om heerlijk en duurzaam te eten: overheerlijke, veelal plantaardige, recepten, van ontbijt tot salade en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen... bekijk 'Goed eten'

  • High protein

    Hannah Vreugdenhil

    Hannah Vreugdenhil deelt in 'High protein' maar liefst 56 favoriete eiwitrijke recepten. Wat dacht je van tofu sateh, hartige pie, sweet honey chicken salad en veggie protein bowl, vegan risotto en cheeseburger bites. Maar ook not-so-guilty-anymore-pleasures... bekijk 'High protein'

  • Whole food voor elke dag

    Amy Chaplin

    In 'Whole food voor elke dag' vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Amy Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt variéren en combineren... bekijk 'Whole food voor elke dag'