Tools for cooks

Weet je door het immense aanbod van keukengerei, pannen en messen niet meer wat je moet kiezen? Of het nu gaat om een kip roosteren, brood bakken of verse pasta maken, dit deskundige en praktische handboek helpt je het juiste gereedschap te kiezen. Inclusief: meer dan 500 kook- en keukengerei, variërend van basisgereedschappen waar geen enkele keuken zonder kan, tot speciaal gerei dat gebruikt wordt bij nieuwe, modernere kookstijlen; meer dan 100 kooktechnieken met stap-voor-stapbeelden die laten zien hoe je het gerei moet gebruiken; recepten van bekende koks zoals Jamie Oliver en Alain Ducasse en 'waar-te-koop' overzicht met Nederlandse en Belgische winkels.
AuteurChristine McFadden
UitgeverijHet Spectrum
- Hardcover
- 334 pagina's
- ISBN 9789027426963
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pompoensoep met cantharellen van Alain Ducasse
Gevogelte, 50 min 8,0
-
Kip met groente in een cazuela
Gevogelte, 70 min 8,0
-
Broccoli en minimaïs op Hongkongse wijze
Vegetarisch, 11 min 8,0
-
Pizza met wilde paddenstoelen en fontina
Vegetarisch, 115 min 8,0
-
Wortelcake met walnoten, sultana's, kokos en citrussiroop
Vegetarisch, 135 min 8,0
Alle Kookboeken van Het Spectrum
-
Intermittent fasting
Hannah Vreugdenhil
Intermittent fasting is voor velen de oplossing voor gezond gewichtsverlies, minder keuzestress en een fitte levensstijl. Maar hoe pak je het aan in de praktijk? Hannah Vreugdenhil geeft in dit boek een plan waar je direct mee aan de slag kunt... bekijk 'Intermittent fasting'
-
Blue zones kookboek
Dan Buettner
Dan Buettner is de National Geographi- onderzoeker die de blue zones (de vijf plekken in de wereld waar mensen het oudste worden) ontdekte en de term groot maakte. Waarom worden de mensen in deze gebieden zo oud? En waarom blijven ze zo lang... bekijk 'Blue zones kookboek'
-
Bijzonder simpel
Alison Roman
Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in 'Bijzonder simpel'! De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer... bekijk 'Bijzonder simpel'
-
It's a wrap
No Fairytales
In het kookboek 'It's a wrap' vind je 50 snelle, makkelijke en verrassende recepten voor elke dag en voor iedere gelegenheid. Een tortilla als saladebowl of als dunne pizzabodem? Enchilada's? Quesadilla's? Het kan allemaal... bekijk 'It's a wrap'
-
De Zilveren Lepel - Classic
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Classic' biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek 'De Zilveren Lepel'. In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste... bekijk 'De Zilveren Lepel - Classic'
-
Goed eten
Tom Hunt
Eco-chef-kok Tom Hunt laat in zijn nieuwste kookboek 'Goed eten' zien hoe eenvoudig het is om heerlijk en duurzaam te eten: overheerlijke, veelal plantaardige, recepten, van ontbijt tot salade en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen... bekijk 'Goed eten'
-
High protein
Hannah Vreugdenhil
Hannah Vreugdenhil deelt in 'High protein' maar liefst 56 favoriete eiwitrijke recepten. Wat dacht je van tofu sateh, hartige pie, sweet honey chicken salad en veggie protein bowl, vegan risotto en cheeseburger bites. Maar ook not-so-guilty-anymore-pleasures... bekijk 'High protein'
-
Whole food voor elke dag
Amy Chaplin
In 'Whole food voor elke dag' vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Amy Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt variéren en combineren... bekijk 'Whole food voor elke dag'
-
Keto in 5
Jen Fisch
'Keto in 5' bevat maar liefst 130 recepten die in een handomdraai op tafel staan. En het unieke eraan is: elk gerecht bestaat uit slechts vijf makkelijk te verkrijgen ingrediënten. Met 'Keto in 5' kun je eindeloos variëren én je aan je nieuwe levensstijl houden... bekijk 'Keto in 5'
-
Het mediterrane dieet kookboek
Susie Theodorou
Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten, vis, kip, zuivel en olijfolie... bekijk 'Het mediterrane dieet kookboek'