Tools for cooks

Weet je door het immense aanbod van keukengerei, pannen en messen niet meer wat je moet kiezen? Of het nu gaat om een kip roosteren, brood bakken of verse pasta maken, dit deskundige en praktische handboek helpt je het juiste gereedschap te kiezen. Inclusief: meer dan 500 kook- en keukengerei, variërend van basisgereedschappen waar geen enkele keuken zonder kan, tot speciaal gerei dat gebruikt wordt bij nieuwe, modernere kookstijlen; meer dan 100 kooktechnieken met stap-voor-stapbeelden die laten zien hoe je het gerei moet gebruiken; recepten van bekende koks zoals Jamie Oliver en Alain Ducasse en 'waar-te-koop' overzicht met Nederlandse en Belgische winkels.

AuteurChristine McFadden

UitgeverijHet Spectrum

  • Hardcover
  • 334 pagina's
  • ISBN 9789027426963

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Het Spectrum

  • Keto in 5

    Jen Fisch

    'Keto in 5' bevat maar liefst 130 recepten die in een handomdraai op tafel staan. En het unieke eraan is: elk gerecht bestaat uit slechts vijf makkelijk te verkrijgen ingrediënten. Met 'Keto in 5' kun je eindeloos variëren én je aan je nieuwe levensstijl houden... bekijk 'Keto in 5'

  • Het mediterrane dieet kookboek

    Susie Theodorou

    Dit praktische dieet kookboek bevat 120 recepten met als basis verse, eenvoudige en seizoensgebonden ingrediënten. Het mediterrane dieet is rijk aan plantaardige producten, vis, kip, zuivel en olijfolie... bekijk 'Het mediterrane dieet kookboek'

  • Bier in de keuken

    Melissa Cole

    In 'Bier in de keuken' combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht?... bekijk 'Bier in de keuken'

  • Pizza

    Manon van Essen

    In 'Pizza' leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt maken én wat de beste en lekkerste toppings zijn. De recepten zijn snel, makkelijk én lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens met all time favorites en klassiekers... bekijk 'Pizza'

  • Funky vegan bakboek

    Emma Herngreen

    Emma Herngreen laat in het 'Funky vegan bakboek' zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming... bekijk 'Funky vegan bakboek'

  • Mezze

    Salma Hage

    Salma Hage brengt in 'Mezze' de rijke smaken van het Midden-Oosten samen. Ze legt het principe van de mezze-tafel uit, en geeft recepten voor de heerlijkste salades, groenten, gebak, brood, dips, gevulde lekkernijen, drankjes en zoete gerechtjes... bekijk 'Mezze'

  • 3 ingrediënten bakboek

    Sarah Rainey

    Het '3 ingrediënten bakboek' maakt lekker bakken gemakkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Het bevat meer dan 100 snelle, makkelijke en zeer smaakvolle recepten. Taarten, koekjes, brood, desserts, hartige lekkernijen en ijskoude... bekijk '3 ingrediënten bakboek'

  • Gelukseten

    Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

    Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en depressies. In deze Scandinavische bestseller... bekijk 'Gelukseten'

  • Het Franse kookatelier

    Marjorie Taylor & Kendall Smith Franchini

    'Het Franse kookatelier' is deels kookboek, deels kookschool en deels kookverhaal over een familieleven in Frankrijk. Het boek bevat meer dan 130 recepten, waarin je Franse kooktechnieken worden aangeleerd op een benaderbare manier... bekijk 'Het Franse kookatelier'

  • Estée kookt

    Estée Strooker

    In 'Estée kookt' laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf... bekijk 'Estée kookt'