Kookboeken van Good Cook
-
Pimp my rice
Nisha Katona
Rijst slechts een eenvoudig bijgerecht om de maag te vullen? Met de recepten in 'Pimp my rice' ervaar je echt hoe veelzijdig rijst in al zijn soorten is: van basmati- tot en met zwarte rijst en alles wat daar tussen zit... bekijk 'Pimp my rice'
-
Slow cooked
Olivia Andrews
In 'Slow cooked' staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Van soep, de ultieme bolognese en vegetarische stoofschotels tot en met gebak en desserts... bekijk 'Slow cooked'
-
Basisboek Aziatisch
Jody Vassallo & Emily Ezekiel
Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en... bekijk 'Basisboek Aziatisch'
-
Cantina Mexicana
Paul Wilson
In 'Cantina Mexicana' word je meegenomen en ontdek je de echte keuken van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuiden, prachtige visschotels van de schiereilanden, streetfood uit Mexico-Stad tot de... bekijk 'Cantina Mexicana'
-
Een appel per dag
Keda Black
De 70 recepten in 'Een appel per dag' laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met... bekijk 'Een appel per dag'
-
The Dumpling Sisters
Amy & Julie Zhang
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of zoals ze het zelf zeggen... bekijk 'The Dumpling Sisters'
-
Too good to share
Sam Stern
Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer gevarieerd eet en dat je slim inkoopt? In 'Too good to share' geeft Sam Stern je 130 slimme eenpersoons-gerechten die niet alleen... bekijk 'Too good to share'
-
Pavlova & Meringue
Lene Knudsen
In 'Pavlova & Meringue' leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke... bekijk 'Pavlova & Meringue'
-
Gehaktballen van vlees, vis & groenten
Salomée Vidal & Jérémie Kanza
In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame... bekijk 'Gehaktballen van vlees, vis & groenten'
-
Hemelse soepen
Nicole Pisani & Kate Adams
Deze soepen hebben stuk voor stuk iets hemels. Ze geven troost op een regenachtige dag, maken je gulzig omdat ze zo lekker zijn of geven je een goed gevoel over wat je die dag hebt gegeten... bekijk 'Hemelse soepen'