Kookboeken van Good Cook
-
Basisboek Aziatisch
Jody Vassallo & Emily Ezekiel
Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en Sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en... bekijk 'Basisboek Aziatisch'
-
Cantina Mexicana
Paul Wilson
In 'Cantina Mexicana' word je meegenomen en ontdek je de echte keuken van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuiden, prachtige visschotels van de schiereilanden, streetfood uit Mexico-Stad tot de... bekijk 'Cantina Mexicana'
-
Een appel per dag
Keda Black
De 70 recepten in 'Een appel per dag' laten zien hoe fantastisch en veelzijdig het gebruik van de appel in de keuken kan zijn. Naast het bakken van appeltaarten is er nog zoveel meer te maken met... bekijk 'Een appel per dag'
-
The Dumpling Sisters
Amy & Julie Zhang
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of zoals ze het zelf zeggen... bekijk 'The Dumpling Sisters'
-
Too good to share
Sam Stern
Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer gevarieerd eet en dat je slim inkoopt? In 'Too good to share' geeft Sam Stern je 130 slimme eenpersoons-gerechten die niet alleen... bekijk 'Too good to share'
-
Pavlova & Meringue
Lene Knudsen
In 'Pavlova & Meringue' leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova's maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke... bekijk 'Pavlova & Meringue'
-
Gehaktballen van vlees, vis & groenten
Salomée Vidal & Jérémie Kanza
In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame... bekijk 'Gehaktballen van vlees, vis & groenten'
-
Hemelse soepen
Nicole Pisani & Kate Adams
Deze soepen hebben stuk voor stuk iets hemels. Ze geven troost op een regenachtige dag, maken je gulzig omdat ze zo lekker zijn of geven je een goed gevoel over wat je die dag hebt gegeten... bekijk 'Hemelse soepen'
-
Vegarabia
Greg Malouf & Lucy Malouf
Ontdek de vegetarische kant van het Midden-Oosten in 'Vegarabia', het nieuwste kookboek van Greg en Lucy Malouf. Zij laten zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor... bekijk 'Vegarabia'
-
Anatolië
Somer Sivrioglu & David Dale
Met dit rijk geïllustreerde kookboek ontdek je de avontuurlijke Turkse keuken. Somer Sivrioglu en David Dale beschrijven en tonen 140 traditionele en eigentijdse recepten, van grootse banketten tot pittige snacks... bekijk 'Anatolië'