Kookboeken van Good Cook

  • Heerlijk Londen

    Cara Frost-Sharratt

    Met 'Heerlijk Londen' heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken. Bovendien geeft 'Heerlijk Londen' 50 beste recepten weg van St. John, The Ivy en vele... bekijk 'Heerlijk Londen'

  • Big Mamma

    Big Mamma

    Kook zoals ze bij Big Mamma doen: met de beste pasta en met plezier, zoals het ook van dit eigenzinnige en vrolijke kookboek afspat. 480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten: van salades, soepen, lunch- en... bekijk 'Big Mamma'

  • Sicilië

    Giancarlo & Katie Caldesi

    In combinatie met de enorme variëteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicilië een ware verrassing die je moet... bekijk 'Sicilië'

  • Citrus

    Catherine Phipps

    In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, grapefruit, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je... bekijk 'Citrus'

  • Verrukkelijk Rome

    Eleonora Galasso

    La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot en met moderne, hedendaagse gerechten. Maak kennis met de eetcultuur... bekijk 'Verrukkelijk Rome'

  • Ramen

    Tove Nilsson

    Maak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuanchilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor... bekijk 'Ramen'

  • breddos Tacos

    Chris Whitney & Nud Dudhia

    Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen... bekijk 'breddos Tacos'

  • Zuur

    Bas Robben

    Bas Robben laat zien dat zuur precies is wat er vaak ontbreekt in een gerecht zonder dat je het door hebt: groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. In 'Zuur' tref je niet alleen spannende recepten, van oer... bekijk 'Zuur'

  • Sirocco

    Sabrina Ghayour

    In 'Sirocco' laat Sabrina Ghayour je zien hoe je de Midden-Oosterse keuken heel makkelijk kunt integreren met onze westerse keuken, producten en kooktechnieken. Door haar Perzische achtergrond, maar... bekijk 'Sirocco'

  • Basque

    José Pizarro

    José Pizarro laat met 'Basque' zien hoe makkelijk het is om de lekkerste gerechten uit Spaans Baskenland zelf thuis te maken: van pintxos en huiselijke gerechten tot en met verfijnde voor-, hoofd- en nagerechten... bekijk 'Basque'