Kookboeken van Good Cook
-
Recepten uit Tokyo
Maori Murota
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en streetfood. De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee en voert je dwars door culinair Tokyo... bekijk 'Recepten uit Tokyo'
-
Puur natuurlijk koken
Tom Hunt
Weg met de ingevlogen aardbeien in december! 'Puur natuurlijk koken' zet je met de beide benen op de grond en leert je culinair genieten in het hier en nu. Tom Hunt, voorvechter van het gebruik... bekijk 'Puur natuurlijk koken'
-
Persiana
Sabrina Ghayour
'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten... bekijk 'Persiana'
-
Klassiekers van Paul Hollywood
Paul Hollywood
Een goudbruin gebakken taart, knapperige quiche of een simpele, gestoomde pudding; de recepten in 'Klassiekers van Paul Hollywood' zijn een perfecte aanvulling op je bakrepertoire... bekijk 'Klassiekers van Paul Hollywood'
-
Cheesecakes van Berko
Steve Schouflikir
De Franse patisserieketen Berko weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar vanuit daar laat Berko je zien hoe je... bekijk 'Cheesecakes van Berko'
-
Koken en bakken met matcha thee
Lene Knudsen
'Koken en bakken met matcha thee' geeft je gerechten een spectaculaire twist: supergezond tot zalige zoetigheden, van ontbijt tot en met dessert. Begin de dag met granola matcha of een matcha... bekijk 'Koken en bakken met matcha thee'
-
Vegan
Sue Quinn
Met 'Vegan' leer je hoe gemakkelijk het is om compleet plantaardig te koken. De meer dan 130 veganistische recepten zijn divers; van de basis tot en met prachtige hoofdgerechten en salades, van gezonde sappen en... bekijk 'Vegan'
-
Uit Marokko
Rob Palmer & Sophia Palmer
Ontdek de veelzijdigheid van de Marokkaanse keuken met 'Uit Marokko'. Dit bijzondere kookboek neemt de lezer mee op een culinaire reis door Marokko; van de gerechten uit de souk van Marrakech tot aan de visgerechten... bekijk 'Uit Marokko'
-
Recepten uit Canada
Frédérique Chartrand
Ontdek de typische streekgerechten en culinaire veelzijdigheid van Canada. Canada kent grote invloeden uit de Franse en Angelsaksische keukens, maar ook de immigranten uit Noord- en Oost- Europa drukken... bekijk 'Recepten uit Canada'
-
Granen, peulvruchten & zaden
Molly Brown
Koken met granen, peulvruchten & zaden is hip, hot & happening. Niet alleen zijn deze ingrediënten erg gezond, je kunt er ook veelzijdige en bijzonder smaakvolle gerechten mee bereiden... bekijk 'Granen, peulvruchten & zaden'