Kookboeken van Good Cook
-
Uit eten in Parijs
Marlena Spieler
Bezoekers aan Parijs zijn altijd onder de indruk van de toewijding van de Parijzenaars aan het allerbeste eten. Verkopers uit streken in heel Frankrijk staan op markten met de geurigste truffels, de... bekijk 'Uit eten in Parijs'
-
De snelkookpan
Brigid Treloar
Veel mensen zijn razend druk en komen tijd te kort. Maar niemand hoeft afhankelijk te zijn van meeneemmaaltijden, want met een snelkookpan zijn er in een mum van tijd allerlei heerlijke recepten voor vlees... bekijk 'De snelkookpan'
-
Uit eten in Barcelona
Phyllis Richardson
Een lange geschiedenis, een gevarieerde geografische gesteldheid en een trots op het oude en nieuwe dragen allemaal bij aan de heerlijke keuken van Barcelona. Hier, in de hoofdstad van... bekijk 'Uit eten in Barcelona'
-
Tapas bij jou of bij mij thuis
Richard Tapper
Van Madrid en Sevilla tot Barcelona staan spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een droge knisperige sherry en allerlei hapjes, oftewel tapas. Die hapjes kunnen van... bekijk 'Tapas bij jou of bij mij thuis'
-
Uit eten in Londen
Sybil Kapoor
Met een schat aan schitterende kleurenfoto's en overheerlijke recepten is dit boek de neerslag van de vele geneugten van het Londense leven: het boek bevat volop informatie over waar de lekkerste boeren... bekijk 'Uit eten in Londen'
-
De grillpan
Brigid Treloar
Grilleren op het fornuis is niet alleen snel en gezond, maar levert ook alle smaak van een barbecue op zonder de rook en de rommel. Het betekent ook dat u niet afhankelijk bent van het weer, zodat u het... bekijk 'De grillpan'
-
Chocolade, de grote passie
Chris & James Tanner
Een schitterend gefotografeerde verzameling onweerstaanbare recepten van de populaire gebroeders Tanner. Chris en James laten de veelzijdigheid zien van chocolade, een... bekijk 'Chocolade, de grote passie'
-
Fondue bij jou of bij mij thuis
Robert Carmack
Fondues zijn makkelijk en leuk om te maken. Ze zijn ook fantastisch voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Dipsauzen zijn van allerlei ingredienten te maken - van kaas en... bekijk 'Fondue bij jou of bij mij thuis'
-
De rijstkoker
Brigid Treloar
Bijna alles kan in een rijstkoker worden bereid. Rijstkokers zijn heel veelzijdig en duurzaam en u kunt er niet alleen eten in koken, maar het er ook warm in houden. Ook kunt u er resten eten in opwarmen... bekijk 'De rijstkoker'
-
Uit eten in Rome
Maureen Fant
Romeinen zijn trots op hun stad en op hun keuken. In elk hoekje van de hoofdstad worden op historische markten de seizoenen gevierd met prachtig tentoongestelde en perfect bijgesneden artisjokken, dik... bekijk 'Uit eten in Rome'